Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja, reacţie ciudată după ce Stoian a refuzat să intre pe teren: ”E un caracter bun. A fost un alt subiect de discuţie între mine şi el”

Mihai Teja, reacţie ciudată după ce Stoian a refuzat să intre pe teren: ”E un caracter bun. A fost un alt subiect de discuţie între mine şi el”

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a vorbit despre episodul incredibil petrecut pe banca FCSB în meciul cu Sepsi. Antrenorul roş-albaştrilor a negat faptul că Stoian a refuzat să intre pe teren şi a venit cu o explicaţie bizară.

Teja a spus că a vorbit cu Stoian despre alt subiect, nicidecum despre intrarea sa pe teren. În imagini se poate vedea clar cum Teja îl întreabă pe Stoian dacă vrea să intre pe teren, după ce MM Stoica primise un mesaj pe telefon, iar fotbalistul refuză să intre în meciul cu Sepsi. Bonus, un om din staff-ul lui Teja se apucase deja să îi facă masaj lui Stoian atunci când a auzit de posibila schimbare.

Noi trebuia să ne facem datoria. Vom vedea ce se va întâmpla mâine la CFR - Craiova. Mi-a plăcut atitudinea băieţilor. Mă bucur că avem poftă să marcăm şi că jucăm ofensiv. Mai avem un meci cu CFR Cluj şi vrem să-l câştigăm.

Nu stăm la mâna noastră. Era mai bine să jucăm cu titlul pe masă în ultima etapă. E destul de greu să aştepţi rezultate de la ceilalţi.

Adrian Stoian este un jucător bun, cu un caracter bun, am o relaţie bună cu el. Sunt discuţii între mine şi MM Stoica. A fost un alt subiect de discuţie între mine şi Stoian”, a spus Mihai Teja.

Afla mai multe despre: tejafcsbstoian 

viewscnt
Articole similare