Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja s-a decis în privinţa viitorului său. În ce condiţii rămâne la FC Voluntari şi ce discuţii a avut cu Adrian Mutu | VIDEO

Mihai Teja s-a decis în privinţa viitorului său. În ce condiţii rămâne la FC Voluntari şi ce discuţii a avut cu Adrian Mutu | VIDEO

FC Voluntari

Comentarii

Mihai Teja este antrenorul care a transformat-o pe FC Voluntari din ultima clasată, în una dintre cele mai bune echipe ale Ligii 1. După ce a câştigat şi contra Chindiei, ilfovenii au ajuns la cinci victorii consecutive şi sunt pe locul 2 în play-out, la patru lungimi de liderul Viitorul.

Mihai Teja nu se remarcă doar prin rezultate la Voluntari. Antrenorul promovează şi o sumedenie de fotbalişti tineri, care au intrat în atenţia selecţionerului U21 Adrian Mutu, prezent şi el pe stadionul „Anghel Iordănescu”. 

„Nu am jucat un meci extraordinar, se adună oboseală, jucăm din trei în trei meciuri, nu e uşor nici mental şi nici fizic, dar importante sunt punctele şi putem construi mai mult.

(Foarte mulţi jucători au cerut schimbări)
Este tensiune, urmează un meci foarte greu cu Viitorul, cea mai bună echipă din play-out, va fi foarte greu pentru noi, dar trecem repede, ne mai bucurăm azi, urmează următorul meci şi ne concentrăm de altul.

(De prezenţa lui Mutu la meci)
Adi Mutu se interesează de jucătorii de U21. Am avut discuţii, îi place meseria, discutăm tot timpul. E Măţan, e Ion Gheorghe, e Paşcanu, a intrat şi Costin. Sunt jucători buni, cu calităţi.

(De Paşcanu)
E un jucător bun, care a ajutat această echipă şi la o echipă e importantă omogenitatea. Ne-am dori să rămânem tot lotul la anul. Nu e o pauză mare şi nu e timp de schimbări. Întâi să rămânem în Liga 1.

Dacă se salvează echipa de la retrogradare, eu mai am doi ani de contract cu FC Voluntari”, a declarat Mihai Teja după Voluntari - Chindia, scor 2-0.

Afla mai multe despre: voluntariteja 

viewscnt
Articole similare