Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Teja se apără: "Nu am o baghetă magică! Klopp a avut nevoie de doi ani la Liverpool. Guardiola, la fel". Paralela cu Barcelona

Mihai Teja se apără: "Nu am o baghetă magică! Klopp a avut nevoie de doi ani la Liverpool. Guardiola, la fel". Paralela cu Barcelona

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Mihai Teja, a explicat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că are nevoie de timp pentru a-i face pe "roş-albaştri" să practice un joc pe placul patronului clubului, Gigi Becali.

Tehnicianul în vârstă de 40 de ani a precizat că nici Barcelona nu joacă un fotbal spectaculos meci de meci şi că, la rândul lor, antrenori precum Jurgen Klopp şi Pep Guardiola au avut nevoie de timp de acomodare la Liverpool, respectiv Manchester City.

"Spectacolul nu se poate face într-o lună şi jumătate, spectacolul se poate produce după o anumită perioadă, pentru că trebuie să lucrezi anumite automatisme, trebuie să lucrezi anumite trasee. Jucătorii trebuie să ştie exact ceea ce vrea antrenorul, iara asta nu se poate face într-o lună. Spectacolul va fi atunci când echipa Steaua va câştiga cu 2-0, 3-0 indiferent de adversar şi atunci când va domina 100% fiecare meci. Şi la Barcelona câteodată sunt momente când nu poţi să produci spectacol. Sunt momente când nu au o posesie foarte bună. Îmi doresc asta de la echipa mea, dar încă nu putem să arătăm cum spuneţi dumneavoastră. Mai este mult de muncă. Nimeni nu are o baghetă magică şi eu cred că am văzut un joc schimbat al celor de la FCSB, în care se văd anumite lucruri bune. Eu am încredere în băieţi.

Mi-aş dori să am reţeta respectivă, dar nu o am. Şi nu ştiu dacă o are cineva. Jurgen Klopp a avut nevoie de un an şi ceva, poate doi ani la Liverpool. Guardiola poate în primul an la Manchester City, la fel. V-am dat nişte exemple. Mi-aş dori să bat şi eu cu 2-0, 3-0, să joc extraordinar şi toată lumea să fie mulţumită", a declarat Mihai Teja, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că de când este antrenorul FCSB echipa a fost dezavantajată, nu avantajată de arbitri: “De când sunt eu nu ştiu dacă am fost avantajaţi de arbitri, din contra, am fost dezavantajaţi”.

În ceea ce priveşte partida cu Universitatea Craiova, Teja a declarat că va fi una special şi că este convins că suporterii vor fi prezenţi în număr mare la stadion. “Va veni foarte multă lume care ne va susţine. Am simţit la fiecare meci. Suporterii sunt lângă noi, sunt sigur că mâine vom avea şi noi un sprijin important din partea lor. Sunt sigur că dacă mâine vom câştiga îi vom mulţumi. Este un meci important, va fi un meci frumos. Sper să fie un spectacol şi să se termine cu bine pentru noi. Va fi un meci mai special, Universitatea Craiova e o echipă bună, o echipă puternică, se va bate la titlu. Sper să câştigăm noi. Craiova este o echipă care are continuitate şi pe banca tehnică şi ca lot. Au omogenitate în plus. Este o echipă puternică, dar nu ştiu dacă a arătat cel mai bine. Noi vrem să fim mai buni decât ei”, a menţionat tehnicianul.

FCSB întâlneşte Universitatea Craiova, duminică, de la 20:00, pe Arena Naţională, în etapa a 25-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: teja 

viewscnt
Articole similare