Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Vigariu, un triatlonist pregătit să cucerească lumea. La ultimul concurs la care a participat şi-au pierdut viaţa doi sportivi

Mihai Vigariu, un triatlonist pregătit să cucerească lumea. La ultimul concurs la care a participat şi-au pierdut viaţa doi sportivi

Alte sporturi

Comentarii

Mihai Vigariu a revenit de curând din Cape Town, Africa de Sud , de la o competiţia internaţională de triatlon , unde s-a clasat pe poziţia a opta. Acest loc îi dă dreptul să participe la Campionatul Mondial de triatlon, care, în acest an va fi organizat în Hawaii.

Mihai a declarat pentru telekomsport.ro că în Africa de Sud nu a fost deloc un concurs facil pentru el. Cea mai dificilă probă fiind cea de înot: "Pentru că Oceanul era foarte agitat, la această probă şi-au pierdut viaţa doi sportivi. Tangajul a fost extrem de mare. Organizatorii au scurtat cursa, care trebuia să aibă, normal 3,8 kilometri la 2 kilomteri" a precizat Mihai Vigariu, care la Campionatul Mondial îşi propune o clasare în top o sută. "Este cea mai puternică întrecere a planetei. Cred că orice triatlonist visează să ajungă acolo" a mai spus el.

Bicicleta lui valorează 13.500 de euro

Biicicleta de concurs a lui Mihai este o adevărată bijuterie. Valorează cât o maşin. 13.500 de euro. ,, Eu investesc foarte mult în această pasiune a mea. Fiecare are în viaţa câte o pasiune. A mea este triatlonul.. a adăugat el.

Probe la triatlon

  • înot - 3,8 kilometri
  • bicicletă -180 de kilometri
  • alergare - 42,2 kilometri 

Afla mai multe despre: mihai vigariutriatlon 

viewscnt
Articole similare