Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihăilă a înscris primul său gol în Serie A, dar nu a fost de ajuns. Parma a fost egalată în minutul 90+4. D`Aversa, plin de regrete în urma partidei. ”Facem greşeli naive, deşi avem jucători experimentaţi”

Mihăilă a înscris primul său gol în Serie A, dar nu a fost de ajuns. Parma a fost egalată în minutul 90+4. D`Aversa, plin de regrete în urma partidei. ”Facem greşeli naive, deşi avem jucători experimentaţi”

Serie A

Comentarii

Parma a vizitat Fiorentina în etapa cu numărul 26 din Serie A. Formaţia lui Man şi Mihăilă a fost la câţiva centimetri de victorie. Fostul jucător al Craiovei a punctat în minutul 90 pentru a face scorul 2-3, dar Fiorentina a egalat printr-un autogol, în minutul 90+4. Astfel, formaţia celor 2 români rămâne fără victorie în anul 2021.

Man şi Mihăilă au început partida împotriva Fiorentinei pe bancă, însă amândoi au fost aruncaţi în teren în repriza secundă. Fostul jucător al Craiovei a punctat decisiv în minutul 90, după ce şi fostul fotbalist de la FCSB a fost implicat în gol.

Însă, bucuria a durat doar 4 minute, iar Parma a fost egalată, după o degringoladă în apărarea sa. Iacoponi a trimis mingea în propia poartă, iar trupa lui D`Aversa a fost nevoită să se mulţumească cu un singur punct. În urma partidei, antrenorul nu şi-a ascuns dezamăgirea şi recunoscut că ultimele rezultate i-au cauzat multe regrete.

”Cred că echipa mea a fost superioară adversarei în fiecare partidă din ultima perioadă, mai puţin cea cu Inter. Deşi acum putem să înscriem, aparent tot nu putem aduce cele 3 puncte acasă. Meciul acesta ne însumează perfect sezonul, pentru că practic i-am oferit cadou primul şi al treilea gol Fiorentinei. Sunt plin de regrete, pentru că jucăm bine, dar suntem în poziţia aceasta din cauza greşelilor individuale care se tot întâmplă.

Nu pot să explic ce a avut loc azi, deoarece meciul se încheiase, adversarul se chinuia, dar facem greşeli naive, deşi avem jucători experimentaţi. Trebuie să reuşim să închidem partide şi nu părem în stare de asta. Serie A nu îţi permite distrageri, trebuie să ne schimbăm atitudinea şi să ne găsim drumul”, a spus D`Aversa, pentru Sky Sports Italia.

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihăilăparma 

viewscnt
Articole similare