Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihăilă, aşteptat să livreze şi la Parma precum la naţionala României: ”Va veni şi golul la echipa de club”. Când revine Man după accidentare

Mihăilă, aşteptat să livreze şi la Parma precum la naţionala României: ”Va veni şi golul la echipa de club”. Când revine Man după accidentare

Stranieri

Comentarii

Antrenorul formaţiei Parma, Fabio Pechhia (50 de ani), a făcut anunţuri importante cu privire la Valentin Mihăilă (23 de ani) şi Dennis Man (25 de ani).

Se reia şi Serie B, după pauza destinată meciurilor echipelor naţionale, iar Parma se va deplasa pe terenul celor de la Catanzaro, în etapa a cincea.

Fabio Pechhia, informaţii importante despre Mihăilă şi Man

Antrenorul ”cruciaţilor”, Fabio Pechhia, a vorbit înaintea partidei şi despre cei doi internaţionali români pe care îi are sub comandă.

Acesta are aşteptări mari de la Valentin Mihăilă, marcatorul golului de 2-0 în victoria României cu Kosovo.

Cât despre Dennis Man, antrenorul Parmei a anunţat că s-a refăcut după accidentare şi va face parte din lotul echipei.

”Va veni şi golul la echipa de club. S-a prezentat la naţională după o evoluţie bună cu Pisa, chiar şi cu Reggiana a avut continuitate. 

Acum s-a întors satisfăcut de la lot, cu excepţia primului meci. Dar în celălalt, cu Kosovo, intrarea lui Mihăilă în teren a fost una foarte importantă.

A găsit drumul către gol şi asta contează foarte mult. Lucrul ăsta trebuie să-i dea linişte, eu sunt mulţumit de cum joacă. 

Cu noi oferă linişte. Golul va fi o consecinţă logică a creşterii evoluţiilor sale. Man se simte bine şi va fi în lot”, a declarat Fabio Pechhia.

Parma se află pe locul 4, cu 10 puncte acumulate, reuşind trei victorii şi o remiză în primele patru runde din Serie B.

Afla mai multe despre: parmavalentin mihailadennis man 

viewscnt
Articole similare