Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihăiţă Neşu: ”Fotbalul mi-a oferit cei mai credincioşi prieteni”

Mihăiţă Neşu: ”Fotbalul mi-a oferit cei mai credincioşi prieteni”

Fotbal

Comentarii

Mihăiţă Neşu a vorbit despre accidentarea care l-a adus în scaunul cu rotile şi legătura pe care a stabilit-o cu Dumnezeu, dar nu a uitat nici că fotbalul, deşi este considerat ”un sport mai puţin ortodox”, i-a oferit cei mai buni prieteni.

„Mi-am dorit toată viaţa sa fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Accidentarea m-a ajutat să mă descopăr pe mine, care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să mă întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu.

Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun.Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi. Aveam talent şi la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj. Eram singurul care aveam răbdare. Dar, din păcate, nu le-am dat importanţă. Eram animalul din om pe teren şi când plecam acasă eram mieluşel liniştit. Voiam să demonstrez tuturor că, deşi eram mic şi firav, mă pot lupta cu oricine de la egal la egal.

Aveam o voinţă extremă. Lumea a iubit-o, nu ştiu cât de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit aşa. Fotbalul e un sport văzut mai puţin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care îmi erau cei mai credincioşi. Şi aşa m-am dus şi eu pe drumul ăsta, al credinţei”, a declarat Mihai Neşu.

Afla mai multe despre: mihaita nesuuniti pentru mihainesusteaua,  

viewscnt
Articole similare