Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihalcea dezarmat de jocul echipei sale: ”Jucăm haotic. Fotbaliştii mei nu înţeleg că a început campionatul” Ce spune despre Piscitelli

Mihalcea dezarmat de jocul echipei sale: ”Jucăm haotic. Fotbaliştii mei nu înţeleg că a început campionatul” Ce spune despre Piscitelli

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a noua a play-out-ului Ligii I.

”Mi-e greu să spun cum a fost că nu ştiu de unde să încep. Am reuşit să deschidem scorul dar am arătat în continuare ca o echipă timorată, parcă ne e frică când avem mingea. Nici schimbările azi nu ne-au ajutat aproape deloc şi suferim enorm, asta e realitatea. Suntem o echipă care practicăm un fotbal haotic” a mărturisit, cu fair play, la finalul meciului, Adrian Mihalcea.

”Ăştia suntem, nu suntem foarte mulţi, după ce că nu suntem foarte mulţi ne mai pleacă săptămânal şi câte un jucător, aşteptăm mâine să vedem cine va mai lipsi de la antrenament. Am jucători care nu înţeleg încă că a început campionatul şi trebuie să ne ajutăm” a continuat tehnicianul dinamovist.

Sorescu a marcat pentru Dinamo, dar Andrei Cristea a egalat în minutul 85 pentru oaspeţi, după un fault al lui Skovajsa.

”M-am trezit fără Piscitelli. Nu ştiam”

Mihalcea a vorbit şi despre plecarea lui Ricardo Piscilitelli de la echipă: ”M-am trezit cu un minut înainte de antrenament şi nu ştiam că lipseşte şi de ce şi a considerat că nu mai vrea să stea, cu toate că mai sunt două săptămâni de meciuri. Are problemele lui, presupun contractuale, dar suntem şchiopi. Este situaţia îngrijorătoare, a fost şi înainte, aveam declaraţii în care am crezut că pot ajuta echipa, nu am reuşit să adunăm puncte, vom vedea. Avem acum o dublă cu Chindia, cred că şi Chindia ne va domina dacă practicăm jocul de astăzi” a mai spus antrenorul principal de la Dinamo.

Mihalcea i-a lăudat pe fanii echipei sale: ”Ei au fost întotdeauna şi sunt singurii susţinători în momentul de faţă dar ce să facă ei? Să îi bag în teren? O să vedem, poate vom găsi printre ei. Problema e la noi, în staff, între jucători, ei fac tot posibilul ca să ne ajute cu orice să câştigăm. Au avut primă la toate meciurile dar trebuie să şi reuşeşti să câştigi aceşti bani”

Nu se gândeşte la demisie

Mihalcea a mărturisit la finalul partidei cu Poli Iaşi că nu e gândeşte să renunţe la cârma echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare: ”Eu să renunţ? Nu, de ce? Doar dacă conducerea doreşte, nu pot să mă împotrivesc. Dar nu cred, din partea mea chiar nu şi cred că nici din partea conducerii” a spus Mihalcea. 

Afla mai multe despre: adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare