Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihalcea învaţă de la cei mai buni! Secundul lui Contra se perfecţionează la Atletico Madrid

Mihalcea învaţă de la cei mai buni! Secundul lui Contra se perfecţionează la Atletico Madrid
Comentarii

Adrian Mihalcea urmează să petreacă o săptămână la antrenamentele lui Atletico Madrid, unde va "lua notiţe" de la Diego Simeone.

Cosmin Contra şi Diego Simeone au fost colegi la Atletico la începutul anilor 2000, iar Cholo a acceptat să-l primească pe secundul lui Guriţă de la echipa naţională pentru un scurt stagiu de perfecţionare.

"Datorită prieteniei lui Cosmin cu Simeone am posibilitatea de a petrece o săptămână la clubul Atletico Madrid, o experienţă care sunt convins că mă va ajuta pe viitor.

E total diferită munca unui antrenor, fie că a fost fundaş sau atacant. Toată lumea gândeşte pentru a câştiga. Si cel puţin stilul lui Simeone este unul care mie îmi place, disciplinat, un stil care îl conduce aproape de fiecare dată să câştige. Chiar şi cu 1-0, nu îl interesează, trei puncte sunt importante.



Poate si el ar vrea să aiba un stil de a antrena cu mai multe... să înscrie mai multe goluri. Dar totul se rezumă la partea financiară, cred că spectacolul contează mai puţin decât banii încasaţi prin prestaţiile şi prin locurile ocupate de aceste echipe în campionat.

Ştiu că este un antrenor foarte riguros şi disciplinat. Dar nu cred că i-ar displaceă un jucător ca Messi sau ca Ronaldo"
, a declarat Adrian Mihalcea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: simeone mihalceamihalceaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare