Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mii de fani au asistat la prezentarea lotului U BT Cluj, în compania grecilor de la Panathinaikos

Mii de fani au asistat la prezentarea lotului U BT Cluj, în compania grecilor de la Panathinaikos

Baschet

Comentarii

Mii de iubitori ai baschetului au asistat, duminică seară, la BT Arena din Cluj-Napoca, la partida de gală dintre U Banca Transilvania şi Panathinaikos BC OPAP, multipla campioană a Greciei. Câştigătoare de şase ori a Euroligii, Panathinaikos a învins cu scorul de 79-72 (41-33).

Cea mai titrată echipă de baschet europeană care a vizitat România în ultimele decenii a fost primită cu ropote de aplauze în BT Arena, unde timp de două ore a oferit un show de zile mari în compania gazdelor.

Aproximativ 7.000 de fani s-au bucurat de magia sportului cu mingea la coş, iar ambele echipe s-au bucurat de o seară unică, în care s-au făcut fotografii, s-au dat autografe şi s-a sărbătorit timp de peste două ore.

Panathinaikos, aflată şi ea în pregătirea presezon, s-a prezentat cu toate vedetele şi cu antrenorul Xavi Pascual, a cărui carte de vizită este impresionantă: câştigător al Euroligii în 2010, cvadruplu campion al Spaniei cu FC Barcelona sau campion al Greciei cu Panathinaikos în ultimii doi ani, de când a preluat echipa.

La rândul lor, jucătorii de la U BT Cluj au disputat această partidă după alte două confruntări amicale la finalul acestei săptămâni, în cadrul Turneului Memorial ”Elemer Tordai”, unde au învins pe CSU Sibiu (scor 69-61) şi pe Khimik Iujnîi (84-73).

”Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile şi aşteptăm cu nerăbdare meciul cu Panathinaikos. Va fi un meci foarte, foarte puternic pentru noi”, a spus înaintea disputei cu elenii, antrenorul Mihai Silvăşan.

Meciul dintre U BT Cluj şi Panathinaikos a fost prezentat în cadrul Sports Festival, care derulează evenimente pe tot parcursul anului la Cluj-Napoca, ales unul din Oraşele Europene ale Sportului în 2018.

Ziua de duminică a inclus şi alte evenimente: meciuri între echipele de juniori ale U BT şi CSS Oradea, Alpha Sibiu, PAO, concertul Guess Who înaintea partidei cu Panathinaikos (ora 19.00), iar seara se încheie cu After Party DJ Shriver, într-unul din inelele BT Arena.

În sezonul 2018-2019, U BT Cluj (medalie de bronz în 2018) va juca în Liga Naţională, Cupa României şi FIBA Europe Cup. De asemenea, echipa antrenată de Mihai Silvăşan va disputa în debutul stagiunii Supercupa României, cu campioana CSM Oradea.

Afla mai multe despre: baschet,  

viewscnt
Articole similare