Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mijlocaşul care a marcat primul gol în Liga 1 după o pauză de doi ani: ”De multe ori nu am fost norocos. În sfârşit, a intrat astăzi”

Mijlocaşul care a marcat primul gol în Liga 1 după o pauză de doi ani: ”De multe ori nu am fost norocos. În sfârşit, a intrat astăzi”

Superliga

Comentarii

Gabriel Deac a marcat golul victoriei cu 2-1 obţinut de FC Voluntari în meciul cu Concordia Chiajna. Este primul gol marcat de mijlocaşul de 23 de ani în ultimii doi ani. Deac este încrezător că Voluntari va reuşi să rămână în Liga 1.

Gabriel Deac a marcat după aproape doi ani pentru FC Voluntari, însă reuşita sa este foarte importantă în lupta pentru evitarea retrogradării. După acest rezultat, Voluntari iese pentru moment din zona retrogradării. Deac este de părere că echipa la care joacă se va salva:

”Sunt foarte fericit, au trecut aproape doi ani de la ultimul gol. De multe ori nu am fost norocos şi în sfârşit a intrat astăzi. E un gol foarte important şi o victorie muncită. Am suferit foarte mult pe final şi suntem bucuroşi că am luat cele trei puncte. De când a venit domnul Bergodi ne-a dat o resuscitare şi am început să legăm meciurile. Am început foarte prost, am pierdut cu 0-5 la CFR şi toată lumea ne vedea retrogradaţi, dar ne-am concentrat la natrenamnete, facem antrenamente foarte puternice şi asta ne-a ajutat foarte tare. Cred că este a treia victorie la rând în play-out. Facem multe antrenamente tactice şi cred că datorită acestui lucru am primit puţine goluri şi am început să fim mai încrezători la finalizare, pentru că ne-a lipsit asta”, a declarat Gabriel Deac pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gabriel deacfc voluntari 

viewscnt
Articole similare