Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mike Cestor abia aşteaptă să revină pe teren pentru campioana României: "E greu pentru că îmi doresc să joc"

Mike Cestor abia aşteaptă să revină pe teren pentru campioana României: "E greu pentru că îmi doresc să joc"

Fotbal

Comentarii

Francezul în vârstă de 28 de ani a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în octombrie într-un meci cu FC Voluntari.

Într-un interviu publicat pe YouTube, fundaşul francez se declară nerăbdător să revină pe teren şi să joace în tricoul campioanei României. Acesta s-a accidentat în luna octombrie şi de atunci a lipsit de pe teren.

Sunt bine în acest moment, recuperarea merge şi ea bine. Va mai dura ceva timp, dar merge bine. E greu pentru şi îmi doresc să joc. Îmi lipseşte fotbalul, îmi lipsesc colegii, îmi lipseşte România. Am sprijinul staff-ului şi al colegilor care mă sună în fiecare săptămână. Am vorbit cu Bilaşco. Simt că am sprijinul întregului club. Simt că voi reveni pe teren mai puternic după această accidentare. Dacă recuperarea va fi bună cu siguranţă voi fi mai puternic. Am urmărit meciurile echipei, dar e greu când numai te uiţi. Când jocul nu merge bine aş vrea să fac ceva, dar nu pot, pentru că sunt în faţa televizorului." a spus Cestor în interviu.

Acesta a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile în octombrie într-un meci cu FC Voluntari.

După fiecare meci vorbesc cu colegii. Nu e cea mai grea perioadă a carierei, am mai avut o accidentare tot aşa gravă acum cinci ani. Atunci cred că a fost cea mai dificilă perioadă pentru că a fost prima. Iar aceasta este a doua. Sunt pozitiv şi simt susţinerea tuturor, ceea ce nu s-a întâmplat prima oară.“, a mai spus francezul.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: mike cestorcfr cluj 

viewscnt
Articole similare