Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta a depăşit perioada critică a bolii, după ce a fost infectat cu coronavirus

Mikel Arteta a depăşit perioada critică a bolii, după ce a fost infectat cu coronavirus

Arsenal

Comentarii

Managerul lui Arsenal, Mikel Arteta, depistat pozitiv cu COVID-19, pe 12 martie, se declară complet refăcut.

"Suntem într-o lume în care totul înseamnă social media, totul se rezumă la texte scrise pe WhatsApp. Dar este mai important decât să îî simţi aproape pe cei dragi, să îi poţi îmbrăţişa? Mi-au lipsit îmbrăţişările celor dragi şi cred că, pe viitor, ar trebui să fim mult mai deschişi din punct de vedere emoţional", a declarat Arteta, conform bbc.co.uk.

Arteta a fost depistat pozitiv la două zile după ce acelaşi diagnostic l-a primit şi Evangelos Marinakis, patronul lui Olympiacos, echipă care a eliminat-o pe Arsenal din Europa League în urmă cu exact o lună.

"Mă simt complet recuperat, în prezent. Am avut trei sau patru zile care au fost un mai dificile, cu un pic de temperatură şi o tuse seacă şi ceva disconfort în piept. Dificultatea a fost că nu eram singur în casă, mai erau şi trei copii şi eram îngrijorat. Soţia mea şi bona au trebuit de asemenea să suporte asta. Din fericire, copiii nu l-au avut (n.r. - virusul). Suntem toţi foarte bine, acum.

Acest virus a schimbat toate priorităţile din vieţile noastre. Să nu ne amăgim că totul va trece în două, trei luni. Va trebui să învăţăm multe din această lecţie", a mai declarat tehnicianul în vârstă de 38 de ani pentru site-ul oficial al clubului londonez.

Afla mai multe despre: arsenalartetacoronavirus 

viewscnt
Articole similare