Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta cuvinte de laudă la adresa lui Sergio Aguero. Argentinianul ar putea ajunge la Arsenal. "Are o calitate unică de a marca goluri uşor"

Mikel Arteta cuvinte de laudă la adresa lui Sergio Aguero. Argentinianul ar putea ajunge la Arsenal. "Are o calitate unică de a marca goluri uşor"
Comentarii

Mikel Arteta a vorbit despre un posibil transfer al lui Sergio Aguero. Antrenorul lui Arsenal îl laudă pe atacantul celor de la Manchester City.

Mikel Arteta a vorbit despre Arsenal şi despre zvonurile legate de un posibil transfer al lui Kun Aguero, iar antrenorul lui Arsenal l-a apreciat pe fotbalistul de la Manchester City  "Are o calitate unică de a marca goluri uşor".

Argentinianul ar putea ajunge la Arsenal

Mai multe publicaţii din Anglia, dar şi din străinătate cred că Sergio Aguero ar putea ajunge la Arsenal. Argentinianul a lucrat alături de Mikel Arteta din 2016 până în 2019, perioada în care antrenorul "tunarilor" a fost secundul lui Pep Guardiola.

Potrivit celor de la Sky Sports, Arteta a fost întrabat legat de faptul dacă atacantul argentinian ar putea ajunge la Arsenal, iar a acesta a răspuns: "Nu, nu, nu ... vom vedea ce se va întâmpla cu el în viitor."

Antrenorul "tunarilor" nu crede că Aguero este potrivit pentru proiectul pe care îl au acum în desfăşurare cei la Arsenal.

Mikel Arteta cuvinte de laudă la adresa lui Sergio Aguero

Mikel Arteta a mai vorbit despre Sergio Aguero, pe care l-a lăudat în urma a ceea ce a reuşit la Manchester City şi crede că va reuşi să găsească un club unde va putea scrie istorie în continuare.

"Oricine a fost apropiat de Sergio ar spune acelaşi lucru. El a fost probabil faţa principală sau una dintre cele trei feţe principale care au ridicat acel proiect.

Ai nevoie de nişte leadership, ceva calitate, jucători pentru a crea momente pentru a începe să construiască un proiect aşa cum au făcut-o şi Sergio este probabil cea mai mare faţă din acel proiect.

Nu este doar modul în care joacă ci carisma, personalitatea şi felul în care este. Este iubit de toată lumea din club. Este trist să vezi pe cineva plecând ca el, dar cred că ceea ce a făcut acolo va rămâne în istorie.

Sergio are o calitate unică de a vedea spaţii în care nimeni altcineva nu poate vedea şi marca goluri într-un mod foarte uşor, astfel încât sunt sigur că va găsi următorul proiect potrivit.", a mai spus Mikel Arteta.

Atacantul argentinian o va părăsi pe Manchester City la finalul sezonului şi cel mai probabil va ajunge la Barcelona, cea mai bună echipă care este dispusă să îi ofere un contract fotbalistului de 32 de ani.

Sergio Aguero este evaluat în acest moment la 25 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: mikel artetasergio aguero 

viewscnt
Articole similare