Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta este pregătit să cheltuie mulţi bani în ianuarie. Antrenorul lui Arsenal vrea un flux de jucători noi care să facă faţă cerinţelor sale

Mikel Arteta este pregătit să cheltuie mulţi bani în ianuarie. Antrenorul lui Arsenal vrea un flux de jucători noi care să facă faţă cerinţelor sale

Transferuri

Comentarii

Mikel Arteta are o listă cu jucători pe care vrea să îi aducă la Arsenal. Antrenorul spaniol are susţinerea clubului şi este pregătiti să ofere sume mari pe transferurile din ianuarie.

Jucătorii care se pot transfera în ianuarie

Primul pe listă poate fi Isco. Mijlocaşul în vârstă de 28 de ani, este gata să îşi reanime cariera şi să accepte o nouă provocare. Isco nu se mai simte bine la Real Madrid, iar acesta nu mai are un randament bun la echipa condusă de Zinedine Zidane. Antrenorul francez nu se mai bazează pe serviciile spaniolului, aşa cum o făcea înainte.

Isco ar putea ajunge la Arsenal, deoarece Mikel Arteta este gata să cheltuiască bani mulţi şi să aducă jucători de valoare la echipa de pe Emirates. Mijlocaşul spaniol s-ar potrivi foarte bine în sistemul lui Arteta şi poate fi jucătorul pe care acesta îl caută şi de care are nevoie la echipa sa.

Isco este evaluat la 20 milioane de euro, conform transfermarkt.

Donyell Malen este un alt nume dorit la echipele mari din Europa. Olandezul în vârstă de 21 de ani este într-o formă foarte bună la PSV şi este curtat de cluburi importante. Puştiul care a trecut şi pe la echipele de tineret ale lui Arsenal, pare foarte aproape de o întoarcere la "Tunari" sau un transfer la Borussia Dortmund.

Malen este cotat, potrivit transfermarkt, la 25 milioane de euro.

Pe această listă de jucători care se pot transfera la echipe puternice, mai face parte un olandez, este vorba despre Ryan Gravenberch. Mijlocaşul de 18 ani are evoluţii din ce în ce mai bune pentru Ajax, iar acesta ar putea ajunge în Premier League, iar echipele car şi-l doresc în mod special sunt Arsenal, Liverpool şi Manchester United.

Valoarea pe piaţă a lui Ryan este de doar 11 milioane de euro, conform transfermarkt.

Pe lista lui Arteta mai sunt Yves Bissouma, Abdallah Sima şi Wenderson Galeno.

Afla mai multe despre: mikel arteta arsenal isco malen 

viewscnt
Articole similare