Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mikel Arteta, noul antrenor al lui Arsenal: "Am încredere că vom reuşi să ne batem pentru cele mai importante trofee". Pe cât timp a semnat

Mikel Arteta, noul antrenor al lui Arsenal: "Am încredere că vom reuşi să ne batem pentru cele mai importante trofee". Pe cât timp a semnat

Arsenal

Comentarii

Mikel Arteta, fostul secund al lui Pep Guardiola la Manchester City, a fost numit, vineri, antrenor al echipei Arsenal, anunţă site-ul oficial al grupării londoneze.

Arteta, fost căpitan al "tunarilor", revine astfel la Arsenal. Bascul a semnat un contract valabil trei ani şi jumătate şi bifează astfel prima experienţă ca antrenor principal. 

"Este o onoare imensă. Arsenal este unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Trebuie să ne batem pentru cele mai importante trofee din fotbal. Ştim cu toţii că avem mult de muncă, dar am încredere că vom reuşi. Sunt suficient de realist şi ştiu că asta nu se va întâmpla peste noapte, dar actuala echipă are mult talent", a declarat Mikel Arteta, pentru site-ul lui Arsenal.

Mikel Arteta revine la Arsenal

Arteta s-a retras din fotbal în 2016, chiar de la Arsenal, şi, imediat, i s-a alăturat lui Pep Guardiola la Manchester City, acolo unde a lucrat ca secund în ultimii trei ani şi jumătate.

De altfel, chiar Guardiola le-a luat-o înainte celor de la Arsenal şi a anunţat numirea lui Arteta, într-o conferinţă de presă: "Este la Londra şi cred că e aproape să se înţeleagă cu Arsenal".

Afla mai multe despre: arteta 

viewscnt
Articole similare