Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan a făcut show şi cu Bologna! Rebic, din nou pe lista marcatorilor. Egal în duelul dintre Zenga şi Chiricheş. Atalanta, pas greşit la Verona

Milan a făcut show şi cu Bologna! Rebic, din nou pe lista marcatorilor. Egal în duelul dintre Zenga şi Chiricheş. Atalanta, pas greşit la Verona

Serie A

Comentarii

În Serie A s-a disputat trei meciuri sâmbătă, în direct pe programele Telekom Sport.

AC Milan a făcut spectacol, pe teren propriu, cu Bologna. "Diavolii" lui Stefano Pioli au deschis scorul după doar 10 minute prin belgianul Saelemaekers, iar Calhanoglu a marcat după alte 14 minute. Înainte de pauză a marcat şi Bologna un gol superb, semnat de japonezul Tomiyasu. 

Imediat după pauză, Bennacer şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. În minutul 57 a marcat şi croatul Ante Rebic, care a marcat golul cu numărul 11 din acest sezon. Scorul final a fost stabilit în minutele de prelungire, când a marcat şi Davide Calabria. 

Ceva mai devreme, Cagliari, echipa antrenată de Walter Zenga a terminat la egalitate, 1-1, cu Sassuolo, la care Vlad Chiricheş a fost doar rezervă. Caputo a deschis scorul pentru oaspeţi după doar 12 minute. În minutul 48, Carboni de la Cagliari a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat, însă cu toate acestea, Joao Pedro a restabilit egalitatea în minutul 65. 

Atalanta nu a mai reuşit o victorie la multe goluri pe terenul celor de la Hellas Verona. Zapata a marcat în minutul 50, însă imediat gazdele au restabilit egalitatea prin reuşita lui Pessina, iar La Dea a ratat şansa de a urca, cel puţin temporar, pe locul doi în clasament. 

Afla mai multe despre: ac milanatalantazengachiriches 

viewscnt
Articole similare