Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan - Inter. Serie A încheie o etapă perfectă cu derby-ul oraşului Milano

Milan - Inter. Serie A încheie o etapă perfectă cu derby-ul oraşului Milano

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Milan - Inter Italia 04.03.2018. Este o etapă a derby-urilor în Serie A. După Lazio - Juventus şi Napoli - Roma de ieri, ambele terminate cu victoriile oaspeţilor, azi avem parte de derb-ul oraşului Milano.

Ponturi pariuri Milan - Inter Italia 04.03.2018

Gattuso a găsit o formulă standard la Milan, iar echipa joacă excelent de ceva vreme.. Are şase victorii la rând şi a reuşit să se califice în finala Cupei Italiei, plus a ajuns în optimile Ligii Europa. De partea cealaltă, Inter şi-a făcut un obicei de a remiza… Are nu mai puţin de cinci astfel de rezultate în ultimele opt meciuri. Mai mult, veştile proaste nu se opresc aici. În deplasare, formaţia antrenată de Luciano Spalletti n-are deloc evoluţii convingătoare, fiind fără victorie în ultimele şase meciuri. În tot acest timp, ”nerrazzuri” au înregistrat trei remize şi tot atâtea înfrângeri. Atenţie, cota pentru ”1 solist” a scăzut simţitor în ultimele zile!

Ponturi pariuri Milan - Inter Italia 04.03.2018

Ambii antrenor vor putea alinia cele mai bune formule la acest meci. Interesant este că Milan are trei înfrângeri pe teren propriu în acest sezon, toate cu 0-2. În schimb, nu prea mai pierde atunci când e considerată gazdă cu Inter. Nu a făcut-o niciodată în ultimele cinci jocuri directe oficiale. 

ECHIPELE PROBABILE

AC Milan (4-3-3): Donnarumma – Calabria, Bonucci, Romagnoli, Rodriguez – Bonaventura, Biglia, Kessie – Suso, Kalinic, Calhanoglu

Absenţi:Conti, Abate, Antonelli

Inter (4-2-3-1): Handanovic – Cancelo, Miranda, Skriniar D’Ambrosio – Galiardini, Vecino – Karamoh, Candreva, Perisic – Icardi
Absenţi: Berni

Pronostic: 1X @ 1.39

Afla mai multe despre: milaninterponturi pariuriserie aderby 

viewscnt
Articole similare