Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miliardar pentru Dinamo! Omul de afaceri pregătit să investească în "era Negoiţă" îi ajută acum pe "câini". Veste uriaşă pentru dinamovişti

Miliardar pentru Dinamo! Omul de afaceri pregătit să investească în "era Negoiţă" îi ajută acum pe "câini". Veste uriaşă pentru dinamovişti
Comentarii

Dinamo Bucureşti încearcă prin orice mijloace să facă rost de bani, iar recent clubul a reuşit să bată palma cu miliardarul ucrainean Igor Surkis. Patronul lui Dinamo Kiev, cel despre care s-a scris, în trecut, că ar putea investi în "Ştefan cel Mare", îi ajută acum pe dinamovişti.

Dinamo are nevoie de aproximativ 800.000 de euro pentru a obţine licenţa pentru sezonul următor, iar DDB a a reuşit să strângă o parte din bani. Totuşi, în următoarea luni clubul are nevoie de o accelerare a încasărilor, pentru a putea continua. Recent, DDB a anunţat a făcut un anunţ surprinzător. 

Echipa antrenată de Ionel Gane va juca un amical de lux cu Dinamo Kiev, în capitala Ucrainei, şi, mai mult, încasările vor ajunge în conturile lui Dinamo. 

Miliardarul care s-a oferit să ajute Dinamo. În "era Negoiţă" putea ajunge investitor în "Ştefan cel Mare"

Meciul cu Dinamo Kiev reprezintă un pas important spre obţinerea licenţei, iar evenimentul nu ar fi avut loc fără acordul miliardarului controversat ucrainean Igor Surkis. Managerul sportiv al lui Dinamo Bucureşti a dezvăluit efortul financiar pe care-l face omul de afaceri: ”Toate meciurile sunt cu miză, dar după meciul cu Viitorul am avut o discuţie cu băieţii, cu staff-ul, ne-am unit foarte mult. Pe această cale îi mulţumesc domnului Mircea Lucescu, domnului Răzvan, şi domnului Surkis, şi el îşi doreşte foarte mult să ajute Dinamo şi îi mulţumim. Jucăm la Kiev, pe un stadion de 60-70.000 de locuri. Domnul Surkis vrea să ne ajute. Să închiriezi stadionul deja e un cost foarte mare, a declarat Marius Nicolae.

Igor Surkis putea fi implicat la Dinamo prin Adrian Thiess

În urmă cu trei ani, când Ionuţ Negoiţă îşi dorea să vândă cu orice preţ acţiunile de la Dinamo, Adrian Thiess anunţa că doreşte să preia clubul cu ajutorul mai multor investitori. 

Conform Gazetei Sporturilor, în spatele lui Adrian Thiess se afla şi patronul lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, cel care acum s-a oferit să ajute Dinamo Bucureşti: "Unii sunt elveţieni şi sunt implicaţi în managementul mai multor cluburi. Sunt de mai multe naţionalităţi. Se va adopta modelul lui Igor Surkis, tiparul Dinamo Kiev", susţinea, în trecut, Thiess. 

  • 3.5 miliarde de euro e averea estimată a lui Igor Surkis.

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României

Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României după ce a eliminat-o, în deplasare, pe Dunărea Călăraşi, scor 3-1

”Un meci foarte, foarte greu, aşa cum ne aşteptam, felicitări băieţilor şi staff-ului tehnic, aveam nevoie de această victorie, de această descătuşare, am văzut că băieţii aveau trac. Orice meci e foarte greu, nu poţi niciodată să stai liniştit. E clar că ne dorim foarte mult Cupa, şi băieţii, şi echipa DDB. Vrem să fim cât mai sus în campionat. Ne dorim să câştigăm trofeul şi să jucăm în cupele europene şi noi, de-asta lucrăm, de-asta nu se doarme zi şi noapte. A fost un teren greu, s-a văzut cum sărea mingea, e greu să ai un meci spectaculos. Suntem foarte bucuroşi”, a mai spus Marius Nicolae. 

 

Afla mai multe despre: igor surkisdinamodinamo bucurestiinvestitor dinamodinamo cupa romanieimircea lucescu 

viewscnt
Articole similare