Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milinkovic-Savic şi-a anunţat viitorul! Pentru ce echipă va juca sârbul din sezonul viitor: "Acesta a fost obiectivul meu"

Milinkovic-Savic şi-a anunţat viitorul! Pentru ce echipă va juca sârbul din sezonul viitor: "Acesta a fost obiectivul meu"

Serie A

Comentarii

Lazio a învins-o joi seară pe Cagliari, scor 2-1 şi şi-a asigurat calificarea în grupele UEFA Champions League. În urma acestui rezultat, Sergej Milinkovic-Savic a anunţat care este viitorul său la echipă.

Milinkovic-Savic le-a oferit un motiv în plus de bucurie fanilor lui Lazio după performanţa reuşită de echipa lui Simone Inzaghi. Mijlocaşul sârb a confirmat că va juca pentru gruparea biancocelestă şi din sezonul viitor. 

"Obiectivul meu încă din prima zi a fost să joc în Champions League cu Lazio, în sfârşit l-am îndeplinit. Sunt fericit aici, mă gândesc doar la Lazio, am contract pentru mulţi ani aşa că... rămân", a declarat Milinkovic-Savic pentru Sky Sport Italia. 

În cele 40 de meciuri jucate în acest sezon, mijlocaşul a marcat şapte goluri şi a oferit şapte assist-uri. Cel mai recent gol a venit chiar în meciul cu Cagliari, echipa antrenată de Walter Zenga. 

Adus în 2015 de la Genk pentru doar 18 milioane de euro, Milinkovic-Savic a devenit în ultimele sezoane unul dintre cei mai bine cotaţi fotbalişti din fotbalul italian. În trecut, Lazio i-a fixat un preţ de 120 de milioane de euro fotbalistului care la un moment dat s-a aflat şi pe lista lui Real Madrid. 

Afla mai multe despre: laziomilinkovic-savic 

viewscnt
Articole similare