Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milionara fără BAC. Dezvăluire surprinzatoare făcută de Bianca Andreescu, la revenirea în ţară

Milionara fără BAC. Dezvăluire surprinzatoare făcută de Bianca Andreescu, la revenirea în ţară

Tenis

Comentarii

Bianca Andreescu se recuperează după o accidentare suferită la umăr şi se află în această perioadă acasă, în Canada. Sportiva de 18 ani spune că va profita de această perioadă pentru a încerca să recupereze la şcoală.

Succesul precoce în tenis a venit şi cu sacrificii pentru Bianca Andreescu. În vârstă de 18 ani, tenismena din Canada a lăsat şcoala în plan secund şi acum are mult de recuperat. Pentru a putea să echivaleze perioada pierdută, Bianca trebuie să susţină acum trei examene de diferenţă. Altfel, n-ar putea să dea testele care sunt echivalentul BAC-ului.

Numărul 23 mondial, Bianca este accidentată în această perioadă şi spune că va profita şi va încerca să recupereze din ceea ce a pierdut la şcoală:

”Acum este un moment bun pentru mine să fiu acasă. Nu am mai fost acasă de ceva vreme, pentru că am jucat mult tenis. Deci, poate că e un lucru bun. Voi rămâne pozitivă pe tot parcursul procesului de recuperare [...] Chiar vreau să absolv liceul, pentru că nu ştiu ce se va întâmpla după ce voi termina cariera în tenis sau în timpul ei. Poate că voi vrea să fac nişte cursuri online”, a declarat Bianca Andreescu pentru sportsnet.ca.

Afla mai multe despre: bianca andreesculiceu 

viewscnt
Articole similare