Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milionara sexy, salvarea sportului în viziunea PSD. Ioana Bran: ”Suntem la a 4-a generaţie de “pălincari”

Milionara sexy, salvarea sportului în viziunea PSD. Ioana Bran: ”Suntem la a 4-a generaţie de “pălincari”

Special

Comentarii

PSD-ul a schimbat din mers regulile jocului şi a anunţat o nouă remaniere guvernamentală. După Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose, partidul aflat la putere a mutat cu Viorica Dăncilă pe postul de premier. S-au luat totodată şi decizii care au legătură cu sportul. Astfel, Marius Dunca şi-a dat demisia din funcţia de ministru al tineretului şi sportului. Acesta a fost înlocuit cu o milionară sexy, aşa cum e poreclită de presă, Ioana Bran.

Ioana Bran a intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier judeţean pe listele USL Satu Mare. Totodată, deţine şi funcţia de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD. Dorinţa partidului de guvernământ de a o avea pe Ioana Bran în organigrama guvernului s-a văzut şi din propunerile venite. Astfel, numele acesteia a fost vehiculat la nu mai puţin de 3 ministere. Tânăra a fost propusă la Tineret şi sport, Turism, dar şi la Dialog Social.
 
Oficial, Ioana Bran este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare, Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran. Chestionată în trecut de rolul său în afacere, aceasta a surprins: "suntem la a 4-a generaţie de pălincari, ca atare, este normal ca secretul şi reţeta produselor noastre să se păstreze şi să se transmită din generaţie în generaţie".
 
Fratele mai mare, Daniel Bran, a ajuns şi el în timp record consilier al lui Daniel Constantin în ALDE. De altfel sub comanda fostului lider ALDE, Daniel Bran a activat şi pe post de consilier la Ministerul Agriculturii. În 2013, fratele Ioanei Bran, Daniel Bran a fost reţinut de DNA pentru o acuzaţie de luare de mită. Nu mai puţin de jumătate de milion de euro, a scris presa locală din Satu Mare, a primit acesta pentru a facilita rezolvarea unui dosar la ANRP.
 
Ioana Bran a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii ”Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Totodată, are master finalizat în audit şi expertiză contabilă.
 
A ajuns secretar al Camerei Deputaţilor, la dorinţa lui Liviu Dragnea, deşi nu avea deloc experienţă în Legislativ. Are o indemnizaţie de 19 500 de lei lunar, având în vedere că membrii Birourilor Permanente ale Camerei Deputaţilor sunt plăţiţi la nivelul miniştrilor. Prin comparaţie, un simplu deputat are o indemnizaţie de 5500 de lei.
 

Afla mai multe despre: ioana branministrutineret si sportpalincaripsdliviu dragneapremieralde 

viewscnt
Articole similare