Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milsami - FCSB 1-2. Victorie chinuită pentru elevii lui Bogdan Andone! Continuă coşmarul accidentărilor: s-a rupt şi Mihai Roman

Milsami - FCSB 1-2. Victorie chinuită pentru elevii lui Bogdan Andone! Continuă coşmarul accidentărilor: s-a rupt şi Mihai Romangalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat în turul II preliminar din Europa League, după ce a câştigat ambele meciuri cu Milsami Orhei. Prestaţia roş-albaştrilor a lăsat însă de dorit la returul din Moldova.

FCSB a părut mai mult în vacanţă la meciul cu Milsami, iar acest lucru s-a simţit în evoluţia jucătorilor lui Bogdan Andone. Dumitru, la debut în Europa League, a deschis scorul în minutul 4 şi tot el i-a oferit pasa de gol lui Oaidă, în minutul 42.

Bolohan a marcat pentru Milsami în minutul 47, dar moldovenii n-au mai avut puterea să marcheze şi la golul doi, deşi au mai avut o bară, pe final de meci.

FCSB a avut şi ea o bară, prin Robert Ion, dar vestea cu adevărat proastă e accidentarea lui Mihai Roman. Omul care acoperă postul de fundaş stânga n-a mai continuat meciul, după ce ar fi simţit o înţepătură musculară. În cazul în care e vorba de o ruptură musculară, atunci roş-albaştrii vor avea probleme imense pe postul de fundaş stânga.

Ca totul să fie complet, Belu a acuzat şi el probleme medicale, dar a putut să continue partida.

LIVE VIDEO | MILSAMI - FCSB 1-2 (Bolohan 47 / Dumitru 4, Oaidă 42)

ECHIPA DE START FCSB:

FCSB: Vlad - Belu, Cristea, Planic, Roman - Nedelcu. Oaidă, Tănase - Dumitru, Man, Coman
Rezerve: Bălgrădean, Hora, Popescu, Perianu, Ion, Ardelean

Min. 90: Final de meci.

Min. 85: BARĂ MILSAMI! Nazar şutează în bară! FCSB scapă cu noroc.

Min. 68: BARĂ FCSB! Robert Ion, intrat în locul lui Man, şutează bine, din unghi, dar mingea se opreşte în bara porţii gazdelor.

Min. 60: OCAZIE IMENSĂ MILSAMI! Antoniuc, din doi metri, scapă mingea pe sub picior. Şansă uluitoare pentru Milsami.

Min. 56: Man îşi bate joc de un contraatac al roş-albaştrilor! Mijlocaşul de la FCSB a fost deposedat în momentul şutului.

Min. 47: GOL MILSAMI! Belu anticipează greşit o centrare, iar Bolohan face 2-1, cu un şut fără speranţe pentru Vlad.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 42: GOOOL FCSB! Dumitru îi pasează excelent lui Oaidă, iar mijlocaşul roş-albaştrilor face 2-0.

Min. 40: OCAZIE FCSB! Man, rămas într-o poziţie ideală, ratează execuţia şi trimite peste poartă!

Min. 30: OCAZIE IMENSĂ MILSAMI! Vlad comite o gafă imensă, scapă mingea în faţă, dar tot el respinge în corner.

Min. 24: Şutul lui Dennis Man trece puţin pe lângă poarta lui Milsami.

Min. 4: GOOOL FCSB! Dumitru profită de o nesincronizare în apărarea moldovenilor şi deschide scorul.

Min. 1: A început meciul.


Deşi numirea lui Bogdan Andone pe banca tehnică a roş-albaştrilor, după plecarea lui Mihai Teja, a stârnit nenumărate controverse, FCSB are un start perfect de sezon. Vicecampioana României a câştigat primele două meciuri oficiale din noua stagiune, meciuri în care a marcat de şase ori.

În partida din tur cu Milsami Orhei, FCSB n-a avut nicio problemă şi s-a impus cu 2-0. Florin Tănase a marcat câte un gol în fiecare repriză, însă roş-albaştrii au primit şi o veste proastă. Deşi a intrat în teren la jumătatea celei de-a doua reprize, Lucian Filip a evoluat doar 10 minute, după ce a fost eliminat, pentru cumul de cartonaşe galbene, în minutul 72.

Rezumat VIDEO FCSB - Hermannstadt

Imediat după victoria cu Milsami Orhei, duminică seara, la Piteşti, FCSB a debutat în noul sezon din Liga I. Echipa pregătită de Bogdan Andone a oferit cel mai spectaculos meci al primei etape şi s-a impus cu 4-3 în faţa celor de la Hermannstadt. Coman, Hora, Man şi Nedelcu au marcat golurile victoriei pentru FCSB.

Milsami - FCSB, LIVE TEXT pe telekomsport.ro, joi, de la 20:00

În turul următor, dacă va trece de Milsami Orhei, FCSB va da peste câştigătoarea dublei manşe dintre Alashkert şi Makedonija. În meciul tur, disputat pe propriul teren, armenii de la Alashkert s-au impus cu 3-1.

"Dacă vom intra relaxaţi, sigur vom avea probleme acolo. Trebuie să mergem acolo, să fim concentraţi şi să câştigăm, pentru că jucăm cu o echipă mai slab cotată" , a declarat Dragoş Nedelcu.

Becali, transferuri pe bandă rulantă la FCSB

În ultimele zile, Gigi Becali a mai realizat alte câteva transferuri extrem de importante la FCSB. Chiar în ziua meciului cu Milsami Orhei, roş-albaştrii l-au anunţat pe Ionuţ Vînă. Mijlocaşul venit de la FC Viitorul a apucat chiar să şi debuteze pentru FCSB, în victoria cu 4-3 în faţa celor de la Hermannstadt.

În plus, la începutul acestei săptămâni, vicecampioana României a bătut palma şi cu Thierry Moutinho. Mijlocaşul trecut şi pe la FCSB a semnat un contract pe un sezon şi a fost prezentat, luni, pe pagina oficială a clubului roş-albastru.

Afla mai multe despre: fcsbsteauamilsamibecali 

viewscnt
Articole similare