Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Minimum două etape de suspendare pentru Ramos! UEFA a făcut anunţul şi nu-l iartă pe stoperul lui Real Madrid

Minimum două etape de suspendare pentru Ramos! UEFA a făcut anunţul şi nu-l iartă pe stoperul lui Real Madridgalerie foto
Comentarii

UEFA l-a acuzat oficial pe Ramos că "a luat intenţionat cartonaş galben", indicând articolul 15 din regulament. Comisia de Disciplină va da un verdict mâine împotriva căpitanului lui Real Madrid.

Articolul 15 la care a fost încadrat în dă emoţii mari lui Ramos. În urmă cu câteva zile, mijlocasul Geoffrey Kondogbia a fost suspendat pentru trei jocuri de către Comisia de Disciplina a UEFA, după ce a încasat intenţionat un cartonaş galben pentru a rata returul cu Celtic, disputat joi, în 16-imile Ligii Europa. 
 
Mai mult ca sigur că stoperul spaniol va primi mâine aceeaşi pedeapsă şi va rata manşa secundă cu Ajax, dar şi turul din "sferturile" UEFA Champiosn League.
 
 
Ramos a luat premeditat un cartonaş galben pentru a nu rata meciurile din “sferturi”. La sfârşitul partidei, stoperul madrilen le-a confirmat jurnaliştilor planul său. Întrebat de un reporter despre acel moment, ibericul i-a răspuns: “Văzând rezultatul, te-aş minţi dacă ţi-aş spune că n-am făcut-o intenţionat. Asta nu înseamnă că mi-am subestimat adversarul, nici că sunt convins că ne-am calificat deja. Dar în fotbal trebuie să iei decizii dificile”.

Afla mai multe despre: ramossuspendaredecizie 

viewscnt
Articole similare