Experiențe împreună.
You are here:

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat numele celui care va coordona activiatatea la CSA Steaua Bucureşti

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat numele celui care va coordona activiatatea la CSA Steaua Bucureşti

Alte sporturi

Comentarii

În urma concursului organizat la nivelul Ministerului Apărării Naţionale, colonelul dr. Mădălin Sorin Hîncu a fost numit de Ministrul Apărării Naţionale, începând cu data de 01 septembrie, în funcţia de comandant (preşedinte) al Clubului Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua”.

Potrivit anunţului clubului stelist, colonelul Hîncu este angajat al MApN din anul 1987, fiind absolvent al Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport/Facultatea militară de educaţie fizică şi sport, în anul 1996.

Din anul 2018 este Doctor în Educaţie fizică şi sport. În perioada 2005-2018, colonelul Hîncu a îndeplinit funcţia de comandant al Clubului Sportiv Aplicativ Militar „Bucegi”, iar din 2018 până în anul 2020 a fost şef la centrul de sporturi montane „Bucegi”.

Mădălin Sorin Hîncu era comandant al CSA Steaua din luna ianuarie a acestui an.

El i-a succes la conducerea CSA Steaua colonelului Cristian Cîrlan, care a decedat la 20 ianuarie, la vârsta de 47 de ani. Cîrlan era în funcţia de comandant interimar de la mijlocul lunii octombrie 2019, după ce a expirat detaşarea şi împuternicirea colonelului Bixi-Pompiliu Mocanu la conducerea grupării din Bulevardul Ghencea. Cîrlan urma să conducă Steaua până la organizarea unui concurs pentru numirea noului comandant.

viewscnt
Articole similare
VIDEO Imagini cu "bijuteria" de 1 hectar pe care joaca Simona Halep la Roland-Garros....