Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministerul spaniol de Interne neagă informaţiile cu privire la cercetări care l-ar viza pe Djokovic

Ministerul spaniol de Interne neagă informaţiile cu privire la cercetări care l-ar viza pe Djokovic

Tenis

Comentarii

Ministerul spaniol de Interne a anunţat, joi, că nu cercetează dacă Novak Djokovic a încălcat regulile din pandemie intrând în Spania nevaccinat luna trecută, informează politico.eu.

Ministerul spaniol de Interne neagă informaţiile cu privire la cercetări care l-ar viza pe Djokovic

“Ştirea este falsă. Guvernul nu a cerut o astfel de anchetă şi nu există vreo investigaţie a poliţiei care să îl vizeze pe sportiv”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului.

Noaptea trecută, presa internaţională a scris că după ce autorităţile din Australia i-au anulat viza lui Novak Djokovic, recuperată provizoriu de tenismen în urma apelului făcut, şi autorităţile spaniole au dechis o anchetă privind modul în care liderul ATP a intrat în statul iberic, la finalul anului trecut.

Jurnalistul de tenis Ben Rothenberg de la New York Times a notat că reglementările spaniole stipulează că "turiştii nevaccinaţi" nu au voie să intre în ţară şi că Djokovic ar fi trebuti să demonstreze că munca lui este "esenţială" pentru a intra.

Cope a scris că Djokovic a fost la Belgrad cel puţin între 14 şi 25 decembrie şi că a călătorit ulterior la Marbella în 31 decembrie şi pe 2 şi 3 ianuarie, pentru a se antrena, nu pentru o "muncă necesară" sau pentru participarea la "evenimente sportive de nivel înalt".

La sfârşitul lunii decembrie şi începutul lunii ianuarie, Academia de Tenis Soto, cu sediul în Sotogrande din Spania, a încărcat mai multe videoclipuri pe pagina oficială de Twitter care arată că Djokovic se antrena acolo.

Novak Djokovic se află în prezent în Australia, unde aşteaptă decizia autorităţilor cu privire la viza sa, după ce prezenţa sa pe teritoriul australian a stârnit controverse.

Afla mai multe despre: novak djokovic-spania 

viewscnt
Articole similare