Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministerul Tineretului şi Sportulul va fi cârmuit de un specialist IT. Cine este Ionuţ Stroe

Ministerul Tineretului şi Sportulul va fi cârmuit de un specialist IT. Cine este Ionuţ Stroegalerie foto

Diverse

Comentarii

Guvernul Orban a trecut de votul Parlamentului, cu 240 de voturi, iar noul ministru al Tineretului şi Sportului va fi Ionuţ Stroe (40 de ani), deputat PNL.

Studii

A absolvit Colegiul Naţional Carol I, iar în anul 2003 a terminat Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică - Secţia Calculatoare - Limba Engleză, din cadrul Universităţii din Craiova.

A obţinut licenţa de inginer IT&C. A fost angajat ca specialist IT în mai multe companii. Între 2004 şi 2005 a fost angajat la Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A.

În anul 2005 a fost angajat ca Director la Direcţia Judeţeană pentru Tineret Dolj, iar în anul 2007 a devenit Directorul Direcţiei de Programe Recreative şi Divertisment pentru Tineret din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Tineret.

În perioada 2009-2013 a studiat Dreptul la Universitatea din Craiova, iar în 2014 a obţinut cea de-a doua diplomă de master (domeniul - Drepturile Omului, la Facultatea de Sociologie a Universităţii din Craiova).

Motto-ul lui Ionuţ Stroe, conform paginii sale de Facebook: "I hope people remember me as a good and decent man. And if they do, then that's success" (Sper ca oamneii să-şi amintească de mine drept un om bun şi decent. Şi dacă va fi aşa, înseamnă că am reuşit)

Singura legătură a lui Stroe cu sportul, până în momentul de faţă, pare să fie o afirmaţie a acestuia pe reţelele de socializare: "Singurul regret după seara de azi este că nu am jucat în toate meciurile de calificare cu Alexandru Mitriţă. E incredibil cum a fost practic interzis la naţională de Contra, mai mult de 6 luni. Avem sau nu antrenor bun?" -  a scris Stroe pe Facebook, după remiza dintre România şi Norvegia.

Afla mai multe despre: ionut stroemictrerul tineretului si sportului 

viewscnt
Articole similare