Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Ionuţ Stroe a răspuns "apelului" lansat de Gică Hagi. "A rămas să ne vedem faţă-n faţă. Avem nevoie de expertiza lui"

Ministrul Ionuţ Stroe a răspuns "apelului" lansat de Gică Hagi. "A rămas să ne vedem faţă-n faţă. Avem nevoie de expertiza lui"

Fotbal

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a declarat, joi, pentru Agerpres, că instituţia pe care o conduce are nevoie de expertiza lui Gheorghe Hagi în ceea ce priveşte dezvoltarea sportului românesc, precizând că modelul academiei de fotbal de la Ovidiu ar trebui multiplicat la toate disciplinele.

Gică Hagi (55 de ani) a vorbit, miercuri, la la Telekom Sport, şi a garantat că poate revitaliza fotbalul românesc dacă diriguitorii ţării se vor aşeza la masă pentru a face lucruri importante pentru sport. "Regele" cere infrastructură şi investiţii importante în copii şi juniori. Liderul "Generaţiei de Aur" vrea ca sportul românesc să se unească, împreună cu Ministrul Sportului, Ionuţ Stroe, şi să meargă să discute în Guvern problema sportului.

"Primul lucru, trebuie să se ducă la Ministrul Sportului. Apoi, de la el de la birou, să se ducă la Guvern, împreună (n.r. - cu Gino Iorgulescu şi Răzvan Burleanu)! Sportul românesc, împreună! E un segment social al României, o formă de a educa, de a dezvolta, de a descoperi campioni, care să muncească pentru România, acesta este obiectivul, să-i descoperim", a spus Gică Hagi, la Telekom Sport.

Ca răspuns, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a recunoscut că este deschis oricărei sugestii, mai ales când vine din partea unui om atât de implicat în sport, cu numeroase succese, cum este Gică Hagi.

"Am avut o discuţie cu Gheorghe Hagi şi a rămas să ne vedem faţă în faţă în perioada următoare pentru a discuta mai în amănunt. Pentru că avem un interes comun: dezvoltarea sportului românesc şi asta pe termen lung. Iar pentru mine este foarte important să am alături, de fapt ca instituţie să avem alături oamenii din sport deschişi şi dornici să ne pusă la dispoziţie expertiza lor. Iar Hagi e un model, un model pentru întreaga societate românească. Avem nevoie de expertiza lui. El e unul dintre sportivii de legendă care nu numai că a făcut performanţă, dar el a ales să împărtăşească generaţiilor care au urmat din cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei. Ba mai mult, a ales să investească în sport şi a făcut-o cu succes", a declarat Stroe, pentru Agerpres.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare