Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Sportului din Italia a anunţat când s-ar putea relua Serie A: "Aşa sperăm!" Când ar putea reintra în acţiune Ronaldo & Co.

Ministrul Sportului din Italia a anunţat când s-ar putea relua Serie A: "Aşa sperăm!" Când ar putea reintra în acţiune Ronaldo & Co.

Serie A

Comentarii

Vincenzo Spadafora, Ministrul Sportului din Italia, a intervenit la o emisiune televizată din "Cizmă" şi a anunţat că Serie A s-ar putea relua pe 3 mai.

Campionatul Italiei s-a întrerupt din cauza Coronavirusului şi, între timp, au fost descoperite mai multe cazuri de COVID-19 printre fotbaliştii de la Juventus sau Sampdoria. Totuşi, Ministrul Sportului italian speră ca întrecerea internă să se reia pe 3 mai.

UEFA a decis amânarea EURO 2020 cu un an, tocmai în ideea ca toate campionatele interne să poată fi terminate: "Cred că Serie A se poate relua pe 3 mai. Sau cel puţin aşa sperăm. Atunci vom stabili şi dacă va fi permis accesul spectatorilor sau se va juca în spatele porţilor închise, depinde de situaţie", a declarat Vincenzo Spadafora, conform gianlucadimarzio.com.

UEFA a amânat EURO 2020

Marţi, 17 martie, a avut loc o teleconferinţă UEFA în care au fost decise mai multe lucruri, printre care amânarea Euro 2020 cu un an, pentru ca toate campionatele din Europa să poată fi duse la bun sfârşit. Serie A s-a întrerupt oficial pe 9 martie şi, iniţial, era vorba să se reia pe 3 aprilie, dar se pare această dată nu va putea fi respectată.

Afla mai multe despre: serie aitaliacoronavirusreluare 

viewscnt
Articole similare