Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Tineretului şi Sportului a făcut anunţul aşteptat de către toţi microbiştii. Când se vor juca meciuri de fotbal cu spectatori

Ministrul Tineretului şi Sportului a făcut anunţul aşteptat de către toţi microbiştii. Când se vor juca meciuri de fotbal cu spectatori

Fotbal

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului a făcut un anunţ aşteptat de toţi microbiştii. Ionuţ Stroe a dezvăluit că, atunci când numărul zilnic al bolnavilor cu noul coronavirus va scădea sub o mie, accesul spectatorilor pe stadioane va fi permis într-un procentaj de zece la sută din capacitatea arenei.

„Deocamdată accesul pe stadioane în România este interzis. Pentru sănătatea oamenilor este important ca stadioanele să rămână închise. Măsurile de protecţie ar fi imposibil să fie respectate pe stadioane, tocmai de aceea e mai bine să rămână închise.

Felul în care îţi susţii echipa pe stadion diferă extrem de mult de felul în care îţi savurezi cafeaua la o cafenea. Când vom permite accesul pe stadion o vom face printr-un program online care să arate exact scaunele pe care poţi să te aşezi şi pe care nu.

Vom mări şi numărul de stewarzi. Am făcut un calcul şi avem nevoie de un steward la 21 de suporteri.

Stadioanele se vor umple în proporţie de 10%, iar suporterii se vor întoarce pe stadion abia după ce numărul de îmbolnăviri vor scădea sub 1000”, a spus Ministrul Tineretului şi Sportului, la Realitatea Sportivă.

 

Afla mai multe despre: spectatoricoronavirusstroe 

viewscnt
Articole similare