Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Tineretului şi Sportului, despre lucrările la stadioanele pentru EURO 2020: "Ne confruntăm cu întârzieri!"

Ministrul Tineretului şi Sportului, despre lucrările la stadioanele pentru EURO 2020: "Ne confruntăm cu întârzieri!"

Fotbal

Comentarii

Ministrul Tineretului şi Sportului, Bogdan Matei, a declarat, marţi, la sediul Guvernului, cu prilejul unei noi reuniuni a Comitetului Interministerial pentru organizarea Campionatului European de Fotbal 2020, că autorităţile se confruntă cu unele întârzieri legate de lucrările la stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf.

''Este necesară o evaluare constantă a activităţilor întreprinse de fiecare instituţie în parte pentru a putea monitoriza potenţialele prelungiri ale termenelor de execuţie stabilite. Din păcate, ne confruntăm şi cu întârzieri în câteva direcţii şi ar trebui să ne concentrăm eforturile pentru a le diminua şi pentru a finaliza cât mai multe dintre obiectivele asumate.

În marea majoritate a proiectelor suntem într-o fază avansată, conform graficelor şi sper să accelerăm cât mai mult diversele acţiuni şi să ne concentrăm eforturile pentru a ne încadra în toate termenele stabilite'', a spus ministrul Bogdan Matei, citat de pagina oficială de Facebook a MTS.

Bucureştiul va găzdui trei partide în cadrul Grupei C şi una în faza optimilor de finală. Astfel, pe Arena Naţională sunt programate meciuri în zilele de 14, 18, 22 şi 29 iunie 2020. Dacă se califică, echipa naţională a României va juca cel puţin două partide la Bucureşti.

Afla mai multe despre: euro 2020 

viewscnt
Articole similare