Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ministrul Tineretului şi Sportului se implică în conflictul dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova: „Ar trebui să fie o singură echipă”

Ministrul Tineretului şi Sportului se implică în conflictul dintre Universitatea Craiova şi FC U Craiova: „Ar trebui să fie o singură echipă”
Comentarii

Originar din Craiova, Ionuţ Stroe (41 de ani) este un mare susţinător al „Ştiinţei”. Ministrul Tineretului şi Sportului este dezamăgit însă de faptul că în Bănie există două echipă care poartă acelaşi nume.

Universitatea Craiova este pe primul loc în Liga 1, cu 15 puncte, în timp ce FC U Craiova, echipa lui Adrian Mititelu, este liderul din Liga 2, cu 13 puncte.

„Sunt un susţinător al Universităţii Craiova. E un moment de excepţie: ambele formaţii sunt pe primul loc! Suporterii ambelor echipe sunt prieteni între ei, dar şi prizoneri ai aceleiaşi cauze. Tot sportul românesc este legat de litigii şi falimente şi nu e normal. Foarte multe echipe au probleme cu tradiţia şi cu palmaresul. A fost un haos total. La Craiova ar trebui să fie o singură echipă…”, a declarat Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, la ProSport Live.

Susţinerea liderului MTS înclină mai degrabă spre vicecampioana României.

E un radicalism dus la extrem. Cum poţi să-i conteşti pe Cârţu, Craioveanu şi Marcel Popescu? Craiova are un parcurs de excepţie. Acolo se întâmplă lucruri serioase. După ce am pierdut titlul cu CFR Cluj, am fost supărat. Dar mai supăraţi au fost cei doi băieţi ai mei. Craiova s-a speriat la meciul cu CFR la scorul de 1-0, dar ardelenii meritau victoria. Au fost mai buni. Valentin Mihăilă e jucătorul favorit al copiilor mei, dar eu îl consider cel mai bun pe Elvir Koljic”, a adăugat Ionuţ Stroe.

Afla mai multe despre: craiovastroe 

viewscnt
Articole similare