Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mino Raiola a spus totul despre plecarea lui Donnarumma de la Milan. Ce se întâmplă cu portarul italian

Mino Raiola a spus totul despre plecarea lui Donnarumma de la Milan. Ce se întâmplă cu portarul italian

AC Milan

Comentarii

Gianluigi Donnarumma are doar 20 de ani, dar este deja în al 5-lea sezon al său la AC Milan. Contractul său expiră în 2021 şi la fel ca data trecută, au apărut deja discuţii despre o posibilă plecare a portarului de la Milan.

Mino Raiola, agentul său, a vorbit despre situaţia portarului după meciul din Cupa Italiei dintre AC Milan şi Juventus, "bătrâna doamnă" fiind una dintre echipele interesate de tânărul goalkeeper care împlineşte 21 de ani în această lună. 

"Nu vreau să vorbesc despre viitorul lui Donnarumma, nu vreau probleme. Donnarumma e fericit la Milan. Obiectivul principal este calificarea în UEFA Champions League. Ar fi important pentru el, dar şi pentru Milan. Vom vorbi după EURO 2020", le-a spus Mino Raiola reporterilor prezenţi joi, pe San Siro, potrivit AS. 

Totodată, Raiola a vorbit şi despre un alt client de al său de la Milan. Impresarul a dezvăluit că îşi doreşte ca Zlatan Ibrahimovic să continue la Milan. Suedezul are un contract până la finalul sezonului, cu opţiunea de a fi prelungit pentru încă un an. 

AC Milan este pe locul 10 în Serie A, la o distanţă considerabilă de locurile de UEFA Champions League. 

Afla mai multe despre: donnarummaac milan 

viewscnt
Articole similare