Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mino Raiola a vorbit despre viitorul lui Pogba: ”Există această posibilitate” La ce formaţie poate ajunge starul francez

Mino Raiola a vorbit despre viitorul lui Pogba: ”Există această posibilitate” La ce formaţie poate ajunge starul francez

Manchester United

Comentarii

Paul Pogba se poate despărţi de Manchester United la finalul sezonului, în ciuda unui debut excelent de sezon în acest an.

Real Madrid şi FC Barcelona sunt atente la situaţia lui Paul Pogba, fotbalist care îşi termină contractul cu Manchester United în vara viitoare.

Cu toate acestea, Pogba pare mult mai aproape de un transfer la o altă forţă a Europei. A confirmat-o agentul său, influentul impresar, Mino Raiola: ”Are contract în vigoare, care este valabil până în luna iunie. Aşa că vom discuta cu Manchester United şi vom vedea ce se va întâmpla. Juventus? Paul iubeşte acest oraş. Există această posibilitate ca el să revină la Juventus, dar depinde şi de planurile pe care le are Juventus” a explicat Mino Raiola, pentru Rai Sport.

Între timp, englezii anunţă că Manchester United nu renunţă atât de uşor la Pogba. Englezii vor să-i propună un nou contract, pe care speră că francezul o va accepta.

Vezi aici o listă cu 20 de jucători care îşi termină contractul vara viitoare. United i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Pogba, în cazul în care campionul mondial vrea să plece până la urmă de pe Old Trafford. Cotat la 25 de milioane de euro, Yves Bissouma ar urma să ajungă în locui lui pe Old Trafford. ”Diavolii” ar plăti însă pentru el aproximativ 40 de milioane de euro, scrie presa britanică.

Afla mai multe despre: paul pogbamino raiola 

viewscnt
Articole similare