Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mino Raiola atac la adresa celor de la FIFA. Impresarul vrea să îl transfere pe Paul Pogba de la Man United. "Cred că ei nu ar trebui să existe"

Mino Raiola atac la adresa celor de la FIFA. Impresarul vrea să îl transfere pe Paul Pogba de la Man United. "Cred că ei nu ar trebui să existe"

Transferuri

Comentarii

Mino Raiola vrea să îl transfere pe Paul Pogba de la Manchester United, dar primeşte piedici din partea FIFA.

Mino Raiola vrea neapărat să îi găsească o echipă de top lui Paul Pogba. Impresarul francezului nu mai vrea ca mijlocaşul să evolueaze la Manchester United şi atacă FIFA.

Mino Raiola atac la adresa celor de la FIFA

Raiola a făcut un atac la adresa celor de la FIFA, care au introdus noi regelmentări ce fac ca transferul lui Paul Pogba de la Manchester United să nu se poată realiza şi să încurce tot planul mijlocaşului francez de a pleca la o altă echipă de top, cum ar fi Barcelona sau Real Madrid.

"Eu cred că FIFA nu ar trebui să existe. Scandaluri în fiecare an ... nu este o coincidenţă. Nu pot accepta ca o organizaţie care are oameni în închisoare să-mi reglementeze viaţa şi afacerea. Se vorbeşte despre corupţie şi spălare de bani, dar nu poate fi găsit niciun exemplu. Muntele de aur se prăbuşeşte încet.", a declarat Mino Raiola pentru talkSPORT.

Mino a mai vorbit şi despre modul în care sunt percepuţi agenţii fotbaliştilor.

"Eu nu sunt aici pentru a fi iubit de toată lumea. Trebuie să fiu iubit de familia mea şi de jucătorii pe care îi reprezint. Atât. Restul nu contează pentru mine. Nu cred că oamenii ne văd ca nişte criminali, oamenii ştiu că facem parte din industrie.", a mai spus impresarul italian.

Impresarul vrea să îl transfere pe Paul Pogba de la Man United

Mino Raiola este unul dintre cei mai buni impresari din lume şi acest lucru se poate observa prin faptul că este agentul unor jucători precum, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic, Gianluigi Donnarumma, Erling Haaland, De Ligt şi mulţi alţii.

Italianul se ocupă în cel mai mic detaliu de fiecare fotbalist cu care lucrează şi mai ales este foarte atent la contractele acestora, dar şi la dorinţele lor. Mijlocaşul francez de la Manchester United, este unul dintre preferaţii săi, iar Raiola încearcă să îi facă pe plac lui Pogba şi să îl transfere de pe Old Trafford la o echipă şi mai mare, de nivelul celor de la Real Madrid sau Barcelona.

Acest lucru nu este foarte greu pentru impresarul italian, însă cu noile regelementări de la FIFA, dar şi cu interesele clubului englez la mijloc, care fac ca lucrurile să mai încetinească procesul îl pun pe Mino în poziţia  celui care nu vrea ca Paul să reuşească un tranfser mai bun la cei 28 de ani, ceea ce potrivit celor de la The Athletic, nu este adevărat.

"Chiar şi nepotul meu în vârstă de 5 ani a găsit o echipă pentru el. În Anglia, unii foşti jucători sunt nervoşi când vorbesc despre Pogba şi United, mă văd ca pe un criminal.", a mai spus Raiola.

Paul Pogba este cotat la 60 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: mino raiolapaul pogbafifa 

viewscnt
Articole similare