Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mino Raiola, "dezgustat" de tratamentul la care a fost spus Gianluigi Donnarumma de fanii milanezi

Mino Raiola, "dezgustat" de tratamentul la care a fost spus Gianluigi Donnarumma de fanii milanezi
Comentarii

Impresarul Mino Raiola s-a arătat dezgustat de tratamentul la care a fost supus portarul Gianluigi Donnarumma de către o parte a fanilor milanezi înainte şi la meciul cu Spania, din Liga Naţiunilor.

"Ceea ce s-a întâmplat la stadion este foarte trist, ciudat şi ruşinos. Este păcat că o parte dintre suporteri au luat la ţintă un băiat care nu a făcut nimic rău, a cărui vină a fost doar aceea că şi-a exercitat dreptul de a alege liber. Sunt dezgustat de huiduielile adresate lui Gigio şi mă întreb de ce AC Milan nu a intervenit oficial pentru a-l apăra într-un fel sau altul, după ce acel banner josnic a apărut pe un pod din Milano. Gigio este un tip care a dat întotdeauna totul, atât la echipa naţională, contribuind la victoria de la Euro-2020, unde a fost ales cel mai bun jucător al turneului, cât şi la AC Milan, unde a rămas fidel în momentele cele mai întunecate şi mai dificile ale clubului. Şi-a pus inima, angajamentul şi profesionalismul până în ultima zi şi a ajutat la accederea echipei în Liga Campionilor", a declarat olandezul, pentru Corriere dello Sport.

Format la AC Milan, Gianluigi Donnarumma, 22 de ani, a părăsit clubul, vara trecută, liber de contract, pentru a merge la PSG. O plecare pe care fanii milanezi nu au iertat-o şi o parte dintre ei l-au huiduit pe Stadionul San Siro în meciul cu Spania, din semifinalele Ligii Naţiunilor, întâlnire pierdută, miercuri, de Italia în faţa Spaniei, scor 1-2.

Cu o zi înaintea partidei, bannere ostile portarului au fost desfăşurate la Milano de Curva Sud, un grup de suporteri ai echipei AC Milan.

"La Milano nu vei mai fi niciodată binevenit. Om de rahat", a fost mesajul scris pe unul dintre ele.

Afla mai multe despre: mino raiolaitaliamilanodonnarumma 

viewscnt
Articole similare