Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Minte Gigi Becali?! Managerul unui spital susţine că nu a primit donaţiile: "Dorim să informăm cetăţenii"

Minte Gigi Becali?! Managerul unui spital susţine că nu a primit donaţiile: "Dorim să informăm cetăţenii"

Diverse

Comentarii

Managerul spitalului din Caracal, Marian Mitran, susţine că declaraţiile lui Gigi Becali privind donaţiile spre spital sunt false. Finanţatorul FCSB anunţase, în urmă cu câteva zile, câteva măsuri pe care le-a luat, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Ca urmare a numeroaselor articole apărute în presă şi pe paginile de socializare, dorim să informăm cetăţenii municipiului Caracal că până la această oră Spitalul Municipal Caracal nu a primit nicio o donaţie de la domnul Gigi Becali şi nici de la altă persoană în numele acestuia.

Dacă această donaţie se va înfăptui, imediat vom adice la cunoştinţa cetăţenilor printr-un comunicat de presă”, spune managerul Marian Mitran, citat de evz.ro şi olt-alert.ro

În urmă cu câteva zile, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, anunţa că e pus pe fapte mari pentru a veni în ajutorul medicilor, care tratează persoanele infectate cu COVID-19: „Eu nu mai stau după Guvernul României că au început să ne moară oamenii din cauza Coronavirusului. Miercuri am alocat bani pentru ajutorului spitalelor din Craiova, Piteşti şi Caracal. Cheltui cât este nevoie. Nu mă interesează că dau 100.000 de euro, 200.000 de euro, dau cât trebuie. Le-am spus la doctori că le voi cumpăra măşti, calculatoare, mobilier, combinezoane şi tot ce le trebuie, dar trebuie să înţeleagă şi ei că sunt şi eu om, nu robot. Nu pot răspunde în permanenţă la telefoane”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

 

Afla mai multe despre: gigi becalicoronaviruscovid 19donatii gigi becali 

viewscnt
Articole similare