Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Mintea ei face cât trei psihologi". Specialistul Mihai Lucian a analizat-o pe Simona Halep

"Mintea ei face cât trei psihologi". Specialistul Mihai Lucian a analizat-o pe Simona Halep

Tenis

Comentarii

Phihologul Mihai Lucian a fost invitat în studioul emisiunii Look Sport LIVE şi, printre alţii, acesta a vorbit şi despre Simona Halep. Mihai Lucian e de părere că atunci când "Simo" se blochează pe teren şi nu-i iese jocul este vorba despre un blocaj energetic. Psihologul a vorbit şi depsre relaţia Simonei Halep cu Toni Iuruc.

Mihai Lucian, unul dintre cele mai interesante nume din lumea psihologiei de la noi, a vorbit în cadrul emisiunii Look Sport LIVE cu Geanina Iacob despre blocajele energetice ale Simonei Halep, dar şi despre relaţia ei cu Toni Iuruc.

"E o fată foarte dăruită ascestui sport, foarte disciplinată, îşi face bien temele , însă îo trebuie completare. Parte masculinpă de un anumit fel. Dânsa dacă nu are o completare corectă, cu atirbut masculin. Atributul bărbătesc se numeşte credinţă şi cunoaştere. De asta are nevoie Halep. Nu de bani, nu de maşini, nu de case.

Problemele, blocajele nu sunt psihice, e o greşeală mare. Mintea ei face cât trei psihologi, vă rog să căutaţi la blocajele energetice. Dânsei îi trebuie un echilibru energetic. Un bărbat să o echilibreze, nu să o dezechilibreze", a spus Mihai Lucian, la Look Sport LIVE.

Afla mai multe despre: mihai luciansimona halep 

viewscnt
Articole similare