Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Minteuan face front comun cu Edward Iordănescu: ”Arbitrul putea lua o altă decizie!” Care este situaţia accidentaţilor Omrani şi Traore

Minteuan face front comun cu Edward Iordănescu: ”Arbitrul putea lua o altă decizie!” Care este situaţia accidentaţilor Omrani şi Traore

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XI-a a Ligii I.

La finalul meciului în care a fost eliminat de Istvan Kovacs, Edward Iordănescu a făcut scandal în faţa camerelor tv. Secundul lui Dan Petrescu, Alin Minteuan a făcut front comun cu tehnicianul Mediaşului la finalul partidei: ”Da, şi eu pot să spun la fel, cum am susţinut şi la meciul cu Astra, când Mister a fost eliminat, putea să ia o altă decizie vizavi de ceea ce s-a luat atunci. Cum am spus şi înainte se pare că nu mai tolerează. Cred că şi regulamentul care li se impune nu le permite să ne dea nouă explicaţii mult prea fac, nu excese de zel, dar efectiv îl aplică” a explicat Minteuan.

Tehnicianul CFR-ului salută victoria clară a echipei sale din partida cu Gaz Metan: ”Am câştigat azi din nou de o manieră categorică, îl aşteptăm cu drag pe mister să revină, săerm să fie mai calm de acum încolo pentru că într-adevăr arbitri se pare că sunt mult mai exigenţi vizavi de noi, de antrenori. Nu este un moment tocmai bun pentru că se dereglează foarte multe lucruri în angrenajul unei echipe, se modifică multe şi antrenorul principal trebuie să fie pe bancă” a subliniat secundul lui Petrescu.

Traore şi Omrani s-au accidentat. Care sunt şansele să joace contra lui Celtic

În partida cu Gaz Metan Mediaş , Lacina Traore a ieşit accidentat înainte de pauză şi a fost înlocuit cu Bilel Omrani. Francezul s-a accidentat şi el, iar Minteuan explică: ”Deocamdată au nişte contuzii, vom veda mâine efectiv ce se întâmplă cu ei, dar deocamdată doar contuzii. Atât ştim de ei”

Urmează pentru CFR, marele duel de la Glasgow, cu Celtic, în direct la Telekom Sport: ”Avem linişte după acest joc pentru că avea, nevoie,, după această victorie. Un meci care l-am dominat, am reuşit dion nou să dăm goluri din faze fixe, ceea ce nu mai făcusem de mult şi să şi câştigăm. este un lucru îmbucurător. Echipa a jucat foarte bine, au avut atitudine băieţii şi mergem cu capul sus la Celtic” a încheiat Minteuan.

Afla mai multe despre: alin mintuean 

viewscnt
Articole similare