Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Minteuan ştie fotbal, e un tip foarte inteligent, trebuie să i se dea o şansă”. Sprijin de la Ioan Andone pentru actualul antrenor de la CFR Cluj

”Minteuan ştie fotbal, e un tip foarte inteligent, trebuie să i se dea o şansă”. Sprijin de la Ioan Andone pentru actualul antrenor de la CFR Cluj

Superliga

Comentarii

Ioan Andone a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia de la FC Voluntari, despre lupta la titlu în Liga 1, dar şi despre postul de antrenor de la CFR Cluj.

FC Voluntari are o misiune dificilă în încercarea de a evita retrogradarea în acest sezon. Managerul general al formaţiei ilfovene explică: ”Trebuie să începem bine. Jucăm la Iaşi, unde în decembrie ne-au egalat în ultimul minut. Eu sper să începem cu o victorie, pentru că atunci ne apropiem şi de celelalte. Mi se pare că cu 18 puncte intră prima clasată în playout, noi avem 11, deci cu o victorie eşti acolo. Şi am mare încredere în echipă că poate să se exprime şi să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv de la Iaşi” a declarat Andone, în exclusivitate la Telekom Sport.

În cealălaltă zonă, a playoff-ului, Andone vede o luptă în trei pentru titlul de campioană: ”E greu, nu ştiu sincer. Lupta se dă între Craiova, FCSB şi CFR” a mai spus fostul mare internaţional român.

Fost antrenor la CFR Cluj, formaţie cu care a câştigat titlul de campion al României, Ioan Andone crede în Alin Minteaun, actualul tehnician din Gruia: ”Greu de spus ce decizie... acum e şi greu să îl schimbi pe Minteuan după ce îţi câştigă trei meciuri consecutiv. Până la urmă stai şi judeci. De ce să nu i se dea şansă? Indiferent că nu are experienţă, dar el se identifică cu clubul CFR. Eu l-am avut şi jucător şi secund. Alin ştie şi fotbal, e un tip inteligent...dar trebuie să îi dai şansă, să vezi dacă poate să ia campionatul” a mai spus Andone pentru Telekom Sport. Ioan Andone a antrenat-o pe CFR Cluj între 2007 şi 2008, dar şi în 2012. Tehnicianul orginar din Hunedoara a câştigat eventul cu CFR Cluj în sezonul 2007 şi 2008, iar în 2011-2012 a făcut-o din nou campioană pe CFR.

Afla mai multe despre: ioan andonecfr clujfc voluntari 

viewscnt
Articole similare