Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Minunea Bayer Leverkusen continuă. Victorie la Roma şi aproape de finala Europa League. Aston Villa, umilită de Olympiacos în semifinalele Conference League. Toate rezultatele

Minunea Bayer Leverkusen continuă. Victorie la Roma şi aproape de finala Europa League. Aston Villa, umilită de Olympiacos în semifinalele Conference League. Toate rezultatele
Comentarii

Bayer Leverkusen a câştigat pe terenul Romei, Marseille şi Atalanta au remizat, în prima manşă a semifinalelor din Europa League, iar în turul partidelor din penultimul act al Conference League, Olympiacos a produs surpriza la Birmingham, cu Aston Villa, pe când Fiorentina şi-a păstrat statutul de favorită cu Brugge.

AS Roma - Bayer Leverkusen 0-2

Bayer Leverkusen a câştigat, în deplasare, cu AS Roma, scor 2-0, în meciul tur al semifinalelor Europa League.

La Roma, gazdele au avut o bară, prin Lukaku, în minutul 21, dar elevii lui Xabi Alonso au fost cei care au marcat, deschizând scorul.

Florian Wirtz l-a învins pe Svilar în minutul 28, din pasa lui Grimaldo. A fost al patrulea gol pentru Wirtz în această ediţie a Europa League. Germanii au controlat restul reprizei, dar nu au mai înscris, însă au făcut-o în partea secundă.

Robert Andrich a stabilit rezultatul final cu golul din minutul 73 şi campioana Germaniei are prima şansă să se califice în finala competiţiei în returul de la Leverkusen.

Marseille - Atalanta 1-1

În a doua semifinală din Europa League, Marseille şi Atalanta au încheiat la egalitate, scor 1-1.

La Marsilia, disputa dintre Olympique şi Atalanta Bergamo a rămas deschisă ambelor variante de calificare.

Scamacca a deschis scorul în minutul 11, însă gazdele au egalat prin Mbemba, în minutul 20, şi returul de la Bergamo va fi decisiv.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Aston Villa - Olympiacos 2-4

Aston Villa a fost învinsă, pe teren propriu, de Olympiacos Pireu, scor 2-4, în prima manşă a semifinalelor Conference League.

Pe Villa Park, grecii au avut în El Kaabi un marcator redutabil. După nici o jumătate de oră, marocanul reuşise o dublă, în condiţiile în care gazdele au trecut de două ori pe lângă gol în primele 14 minute.

El Kaabi a deschis însă scorul în minutul 16, cu un gol care a avut nevoie de validarea VAR, şi a recidivat în minutul 29, când a pus pe tabelă un neaşteptat Aston Villa-Olympiacos 0-2.

Ollie Watkins a readus gazdele în meci, în minutul 45+1, pentru ca Moussa Diaby să semneze egalarea în minutul 52.

După patru minute, însă, El Kaabi a transformat un penalty şi a readus oaspeţii în avantaj, marcând al 26-lea său gol în toate competiţiile stagionale.

Santiago Hezze a stabilit scorul final în minutul 67, iar elevii lui Unai Emery au ratat şi un penalty, în minutul 84, prin Douglas Luiz, acesta trimiţând în bară.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Fiorentina - Club Brugge 3-2

Tot în semifinale, Fiorentina a trecut, pe teren propriu, de Club Brugge, scor 3-2.

La Florenţa, gazdele au deschis scorul în minutul 5, prin Sottil, dar belgienii au egalat în minutul 17, când Vanaken a marcat din penalty.

Prima repriză s-a încheiat cu Fiorentina în avantaj, după golul lui Belotti, din minutul 37, iar oaspeţii au rămas în zece din minutul 61, când Onyedika a fost eliminat cu roşu direct.

Şi în aceste condiţii însă Thiago a egalat, două minute mai târziu. Elevii lui Vincenzo Italiano au dat lovitura în minutul 90+1, prin Nzola, şi partida dintre Fiorentina şi Club Brugge s-a încheiat cu victoria echipei viola, 3-2.

Afla mai multe despre: europa leagueconference leaguebayer leverkusenas romamarseilleatalantaolympiakosfiorentinaburggeaston villa 

viewscnt
Articole similare