Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Minunea de la Londra! Harry Kane a revenit la antrenamente după doar 3 luni

Minunea de la Londra! Harry Kane a revenit la antrenamente după doar 3 luni

Premier League

Comentarii

Harry Kane (26 de ani) are un istoric al revenirilor rapide după accidentări, însă nimeni nu credea că la începutul lunii martie va fi deja prezent la antrenamentele lui Jose Mourinho.

Harry Kane a efectuat luni primul antrenament după accidentarea suferită chiar în prima zi a anului. Pe 1 ianuarie, Kane a suferit o ruptură de tendon în meciul pierdut de Spurs, 0-1, împotriva lui Southampton. 

Iniţial s-a estimat că atacantul va reveni în iarbă în luna aprilie, însă ulterior un reputat medic din Anglia a declarat că nu mai puţin de şase luni va absenta Kane de pe teren, astfel fiind în pericol prezenţa sa la Campionatul European. Totuşi, Kane şi-a revenit mai repede decât credea oricine şi nu doar că poate să alerge normal, dar poate să lovească şi mingea fără probleme. 

În ciuda veştii bune primită de Jose Mourinho, tehnicianul portughez nu îl poate folosi pe Kane în returul cu RB Leipzig, acolo unde Spurs porneşte cu un handicap şi are şansa a doua la calificarea în sferturile de finală din UEFA Champions League. 

În aceeaşi zi, Tottenham a primit şi o veste proastă, fiind confirmată accidentarea la gleznă a lui Steven Bergwijn, fotbalist transferat în iarnă de la PSV Eindhoven. 

 

Afla mai multe despre: harry kanetottenham 

viewscnt
Articole similare