Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miodrag Belodedici: "Dinamo - Steaua o să rămână veşnic derby pentru că sunt două nume mari"

Miodrag Belodedici: "Dinamo - Steaua o să rămână veşnic derby pentru că sunt două nume mari"

Fotbal

Comentarii

Miodrag Belodedici şi-ar dori ca FCSB să poată evolua pe arena din Ghencea şi consideră că Dinamo - Steaua va fi mere un derby indiferent de forma celor două echipe.

Miodrag Belodedici: "Dinamo - Steaua o să rămână veşnic derby pentru că sunt două nume mari, acum nu ştiu cum o să fie jocul, dar o să fie un derby. Dinamo la ultimul meci jucat mi-a plăcut şi au făcut un meci bun cu Mediaş. Au jucători buni, de naţională. Dacă ar fi linişte, cu situaţia financiară să fie liniştiţi, să nu se gândească la alte lucruri extrafotbalistice, ar fi şi mai bine pentru ei. FCSB mi-aş dori să joace pe stadionul Steaua, de ce să nu joace?"

Întrebat despre echipa naţională şi şansele la o calificare la Cupa Mondială, Belodedici a răspuns: "Şanse avem, normal că avem! La locul 1 sau 2, să nu spun 1 că e Germania, nu ne comparăm cu ea, dar la locul 2 avem şanse dacă îi invingem pe islandezii care ne-au învins şi au început să joace foarte bine şi care sunt foarte periculoşi. Acum ştiu şi cu mingea, au şi talie, şi disciplină, şi forţă şi acum au început şi cu mingea."

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: belodedici 

viewscnt
Articole similare