Experiențe împreună.
You are here:

"Miracolul" reuşit de Simona Halep, în 2018, cu Lauren Davis, în TOP 50 al meciurilor memorabile de la Australian Open

"Miracolul" reuşit de Simona Halep, în 2018, cu Lauren Davis, în TOP 50 al meciurilor memorabile de la Australian Open

Simona Halep

Comentarii

"Miracolul românesc" reuşit de Simona Halep împotriva americancei Lauren Davis în 2018, în turul 3 de la Australian Open, a fost inclus de jurnaliştii francezi într-un top 50 al meciurilor memorabile de la primul turneu de Grand Slam al anului, pe poziţia a 31-a.

Simona Halep, lider mondial în acel moment, a învins-o dramatic pe Lauren Davis, în trei seturi, 4-6, 6-4, 15-13. Meciul a stabilit recordul celui mai mare număr de game-uri disputate la Australian Open într-un meci de simplu feminin: 48. Dintre acestea, 28 doar în ultimul set.

"Când Lauren Davis, locul 76 mondial, câştigă primul set, lumea îşi spune că Simona Halep va trebui să tragă tare pentru a evita o eliminare neaşteptată. Nimeni însă nu-şi imagina ce va urma. Românca se va impune după o luptă de 3 ore şi 44 de minute (2 ore şi 22 de minute pentru setul decisiv) şi după ce a salvat trei mingi de meci. Ea va servi de patru ori pentru victorie. Numărul unu mondial iese de pe teren învingătoare, dar complet epuizată: <<Sunt aproape moartă. Nu-mi mai simt muşchii>>", scriu jurnaliştii francezi.

În acel an, Halep a jucat finala la Australian Open, fiind învinsă de daneza Caroline Wozniacki.

viewscnt
Articole similare
"Cat beam eu 2 shoturi, Gabi Tamas bea 10. Un mare profesionist". Fotbalistul, aproape...