Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirare dinspre CFR Cluj după "ruptura" cu Gigi Becali: "Am fost surprins când a plecat de la FCSB. Mi s-a părut că face o treabă foarte bună " | EXCLUSIV

Mirare dinspre CFR Cluj după "ruptura" cu Gigi Becali: "Am fost surprins când a plecat de la FCSB. Mi s-a părut că face o treabă foarte bună " | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a tras câteva concluzii despre mandatul ultimului antrenor care a câştigat titlul în Gruia.

"Am fost surprins când a plecat Edi Iordănescu de la FCSB"

În decurs de doi ani, Edi Iordănescu a fost la cele mai puternice echipe din Liga 1, la CFR Cluj şi FCSB, iar la începutul acestui an a ajuns pe banca naţionalei României. 

Dacă de la FCSB a plecat cu scandal după "ruptura" dintre el şi Gigi Becali, dinspre CFR Cluj antrenorul primeşte laude. 

Marius Bilaşco, fostul său colaborator cu care a cucerit titlul în sezonul 2020-2021, a comentat parcursul lui Iordănescu junior. 

"Eu am fost surprins când a plecat de la FCSB, pentru că mie mi s-a părut că face o treabă foarte bună în condiţii, la început, dificile, şi a reuşit să gestioneze foarte bine anumite momente. Cred că pe Edi l-a ajutat foarte mult perioada de la Cluj, în care a acumulat mult mai multă experienţă. Şi cred eu că acum este capabil să gestioneze momentele importante sau momentele sub mare presiune.

Pentru mine rămâne un antrenor care şi-a demonstrat abilităţile şi valoarea. Am încredere că poată să obţină rezultate bune la echipa naţională", a declarat Marius Bilaşco pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: marius bilascocfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare