Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirarea Regelui! Ce detaliu a observat Gică Hagi la primul meci după pauza de două săptămâni a Ligii I

Mirarea Regelui! Ce detaliu a observat Gică Hagi la primul meci după pauza de două săptămâni a Ligii I

Farul Constanța

Comentarii

Antrenorul Viitorului a fost plăcut surprins de felul cum s-au întors de la naţionalele României fotbaliştii săi. Afirmaţia vine in contradicţie cu declaraţiile făcute de roş-albaştri care au acuzat oboseala acumulată după zilele petrecute la lot.

FCSB şi Viitorul au fost echipele din Liga I cu cei mai mulţi reprezentanţi la echipele naţionale, în urmă cu o săptămână. Oboseala a fost principala scuză a roş-albaştrilor după evoluţia de la Cluj. "Am căzut fizic, pentru că e o oboseală după aceste convocări", a spus Florinel Coman după remiza din Gruia. În schimb, Hagi a fost extrem de satisfăcut de evoluţiile jucătorilor care au fost la loturi. 

"Băluţă cred că astăzi a făcut un joc extraordinar. A venit de la lot incredibil, schimbat faţă de cum era până să plece la lot. Mult mai proaspăt, mi-a arătat mult mai bine. Chiar le-am şi zis antrenorilor, ce le-or fi făcut la lot că arată foarte bine. M-am bucurat tare. Şi s-a văzut la el, cred că a fost printre cei mai buni, dacă nu cel mai bun contra lui Hermannstadt.  El cu Ianis au fost jucători foarte importanţi", a spus Regele la finalul partidei cu sibienii. 
 
Singurul care nu s-a ridicat la nivelul pretenţiilor lui Hagi a fost Drăguş, marea surpriză de la naţională în meciul cu Serbia. 
 
"E greu ca un jucător de vârsta lui să joace titular la lotul naţional, iar la 4-5 zile să fie iar proaspăt mental, fizic, tehnic, sa fie la nivelul cel mai înalt. Dar a încercat, a vrut. E o trecere importantă de la juniori la echipa mare. Sunt jucătorii noştri talentaţi şi o să mergem cu ei până la capăt", a mai declarat Hagi.

Afla mai multe despre: tudor băluţăgheorghe hagiflorinel comannaţională 

viewscnt
Articole similare