Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mircea Badea are curajul şi bărbăţia care îi lipsesc lui”. Daniel Ghiţă, un nou atac la Cătălin Moroşanu

”Mircea Badea are curajul şi bărbăţia care îi lipsesc lui”. Daniel Ghiţă, un nou atac la Cătălin Moroşanu

Sporturi

Comentarii

Daniel Ghiţă şi Cătălin Moroşanu continuă războiul declaraţiilor. De această dată a fost rândul lui Ghiţă (37 de ani) să iasă la atac.

„Când mergi să te «chiloţăreşti» la TV pe bani grei înseamnă că ai un preţ. Pe tine scrie că eşti de vânzare pentru preţul respectiv. Dacă merge la show să construiască toalete şi să mulgă vaca e alegerea lui. Să sperăm că nu se victimizează iar şi zice că s-a luat Ghiţă de el. Unde sunt adevăraţii luptători? Moroşanu are stilul ăla ieftin de a face pe prostul şi pe milogul pentru popularitate şi bani. Mircea Badea are curajul şi bărbăţia care îi lipsesc lui” a declarat Ghiţă pentru ziarulincomod.ro.

Ghiţă l-a provocat pe Cătălin Moroşanu la duel. Cătălin susţine însă că el a demarat negocierile pentru această luptă care ar urma să se desfăşoare la Craivoa, pe stadionul Ion Oblemenco: ”Singura problemă e câţi bani va încasa fiecare, în rest nu am probleme” a declarat Moroşanu. Promotorul Eduard Irimia susţine că bursa pentru acest meci ar putea ajunge la 50.000 de dolari pentru fiecare, o sumă record pentru luptele de acest gen din România. 

Afla mai multe despre: daniel ghiţăcătălin moroşanumircea badea 

viewscnt
Articole similare