Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Bornescu, nerăbdător să vadă un meci între echipa lui Mititelu şi U Craiova: "Va fi un derby de foc, dar sper ca ei să câştige"

Mircea Bornescu, nerăbdător să vadă un meci între echipa lui Mititelu şi U Craiova: "Va fi un derby de foc, dar sper ca ei să câştige"
Comentarii

Fostul portar Mircea Bornescu este nerăbdător să vadă un nou meci între FC U Craiova şi echipa din Liga 1, Universitatea Craiova, după ce trupa lui Adrian Mititelu a reuşit promovarea în liga secundă şi mai are un singur pas de făcut până la revenirea în primul eşalon.

Bornescu a mărturisit că l-a sunat pe Mititelu după promovarea în Liga 2. "Nu m-a surprins (n.r. - promovarea) pentru că era normal, era de aşteptat ţinând cont de parcursul pe care l-au avut în campionat. (n.r. - întrebat dacă a apucat să îl felicite pe Adrian Mititelu). Da, normal. În primul rând, mi-a spus că e şi el conştient că trebuie să îşi facă o echipă foarte puternică dacă vrea să promoveze anul viitor în Liga 1. Pentru că va fi un an infernal în Liga a 2-a, probabil că va fi cea mai puternică Liga a 2-a din istorie. Şi cea mai frumosă. Sunt echipe, Timişoara, Rapid, Craiova, echipe de tradiţie", a declarat Mircea Bonescu, pentru Telekom Sport.

"Va fi un derby de foc, vor fi foarte multe ambiţii, însă eu sper ca FC Universitatea să câştige"

Bornescu, ajuns la 40 de ani, a jucat pentru echipa lui Adrian Mititelu între 2005 şi 2009, a rămas cu sufletul alături de formaţia nou-promovată în Liga 2.

"Va fi un derby de foc, vor fi foarte multe ambiţii, însă eu sper ca FC Universitatea să câştige pentru că eu acolo am jucat. Va fi un spectacol şi un meci pe care nu ar trebui să îl rateze absolut nimeni. Cred că accesul Universităţii Craiova nu ar trebui oprit.

Din ce îmi amintesc, Inter şi AC Milan au jucat foarte mult timp pe acelaşi stadion şi joacă în continuare. Se vor pune multe cruci şi icoane prin vestiare, vor fi foarte mulţi preoţi după fiecare meci al unei echipe, mulţi preoţi prin vestiare însă se poate juca. Universitatea Craiova ar trebui lăsată să joace pe Oblemenco pentru că acolo este casa ei", a încheiat Bornescu.

Afla mai multe despre: u craiova 

viewscnt
Articole similare