Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a anunţat la ce echipă îl vede pe fiul său Răzvan în sezonul viitor: "Nu văd de ce nu ar putea"

Mircea Lucescu a anunţat la ce echipă îl vede pe fiul său Răzvan în sezonul viitor: "Nu văd de ce nu ar putea"
Comentarii

Mircea Lucescu (73 de ani) crede că fiul său Răzvan este capabil să îi întreacă performanţele, dar pentru a reuşi acest lucru trebuie să îşi calculeze foarte bine paşii în viitor.

Experimentatul antrenor îl vede pe Răzvan Lucescu (50 de ani) tot la PAOK Salonic şi din sezonul viitor, deşi au existat informaţii că s-ar putea despărţi de noua campioană a Greciei, la finalul sezonului.

"Ar fi extraordinar. Depinde şi în mare măsură şi de oamenii care îl vor înconjura. Dacă reuşeşte să mai adauge ceva la această echipă, din punct de vedere al valorii jucătorilor, nu văd de ce nu ar putea să continue. Pentru că în momentul de faţă domină categoric campionatul Greciei. Se vor aştepta la o reacţie din partea lui Olympiakos în primul rând, pentru că sunt deja doi ani de când nu câştigă nimic şi nu sunt obişnuiţi cu aşa ceva. Şi pesemne că şi din partea celorlalte echipe, că e AEK sau Panathinaikos, dar totul este posibil. Mi-aş dori foarte mult să reuşească să dea continuitate performanţei", a declarat Mircea Lucescu, la revenirea în ţară de la Salonic.

PAOK a câştigat campionatul Greciei pentru prima dată după 1985 (34 de ani). Echipa din Salonic se află la al treilea titlu de campioană, după cele obţinute în 1976 şi în 1985.

Pentru Răzvan Lucescu este primul titlu de campion obţinut ca antrenor. Ca jucător, el a câştigat campionatul României cu Rapid, în 2003. La PAOK, tehnicianul român a câştigat al doilea trofeu, după Cupa Greciei în 2018.

 

Afla mai multe despre: lucescu 

viewscnt
Articole similare