Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă şi îi acuză pe şefii de la FRF: ”Dacă mă voiau toţi, acum eram selecţionerul României”

Mircea Lucescu a dat cărţile pe faţă şi îi acuză pe şefii de la FRF: ”Dacă mă voiau toţi, acum eram selecţionerul României”
Comentarii

Mircea Lucescu a vorbit pentru prima dată despre amicalul cu România şi este mândru că va putea juca împotriva ”tricolorilor”. Il Luce nu crede că e nevoie de reconstrucţie la echipa naţională şi îi face o recomandare lui Contra. În plus, antrenorul explică de ce nu a devenit selecţionerul României

Dacă mă voia toată lumea, dacă erau toţi hotărâţi, acum probabil aş fi fost selecţionerul României, dar nu asta este problema acum. Ştiţi bine cum m-au căutat turcii şi nu puteam să-i refuz. Eu mă gândisem să-mi iau o perioadă de pauză”, a spus Mircea Lucescu.

Il Luce a vorbit, mai apoi, şi despre meciul cu România, spunând că amicalul a fost realizat din dorinţa lui.

”Am vrut ca primul meu meci amical să-l fac cu echipa României. Eu am fost iniţiatorul acestui joc, am vorbit direct cu preşedintele Federaţiei şi i-am spus că mi-aş dori să facem această partidă. Înseamnă că mi-era dor de ţară, de echipa României.

Contra nu trebuie să-mi ceară niciun sfat. Toţi antrenorii echipelor naţionale care nu s-au calificat la Campionatul Mondial au timp un an de zile să reconstruiască. România are nevoie de consolidarea echipei, nu de reconstrucţie.

Eu am renunţat la aproape zece jucători şi încerc să găsesc soluţii pentru o nouă echipă a Turciei. Încerc să-i testez şi pe tineri, e un prim pas pentru a reclădi o nouă echipă naţională. În ultimul timp, Turcia a depins de jucătorii în vârstă, cu multă experienţă, dar acum ei joacă prea puţin la echipele de club.

Echipele calificate acum la Mondial au avut o strategie mai bună. Noi, cei care nu suntem acolo, avem de învăţat de la ei”, a spus Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: mircea lucescuantrenorromaniaturciafrf,  

viewscnt
Articole similare